Λογαριασμός της ΔΕΗ
ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / INTIME NEWS
Αναρτήθηκαν τα νέα τιμολόγια από τη ΔΕΗ - «Ανάσα» με πτώση στις τιμές ρεύματος για τον Σεπτέμβριο

Αναρτήθηκαν στο site της ΔΕΗ τα νέα τιμολόγια ρεύματος, όπου συμπεραίνεται πως η εταιρεία ρίχνει τις τιμές τον Σεπτέμβριο.

Συγκεκριμένα, για το πράσινο τιμολόγιο η τελική τιμή μέχρι τις 500 Kwh ειναι 0,1594, το οποίο είναι 2,8% χαμηλότερα σε σχέση με τον Αύγουστο. Από τις 500 Kwh και πάνω, η τιμή διαμορφώνεται στα 0.1714. Το δε νυχτερινό, ορίσθηκε στα 0,1284.

Συγκεκριμένα, η ΔΕΗ για τον Αύγουστο προσέφερε το πράσινο τιμολόγιο στα 16,3 λεπτά ανά κιλοβατώρα, το οποίο με τις επιδοτήσεις που χορήγησε το ΥΠΕΝ υποχώρησε στα 14,7 λεπτά. Τον προηγούμενο μήνα η ΔΕΗ παρείχε έκπτωση 53% στο τιμολόγιο ρεύματος.

DEH

Ουσιαστικά, η ΔΕΗ είναι η πρώτη εταιρεία η οποία ανακοινώνει τα τιμολόγια Σεπτεμβρίου, ενώ μέχρι αργά το βράδυ σε ανάλογες ανακοινώσεις θα προχωρήσουν και υπόλοιποι πάροχοι ηλεκτρικής ενέργειας.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το τιμολόγιο της ΔΕΗ δεν περιλαμβάνει τυχόν επιδοτήσεις που θα χορηγήσει η κυβέρνηση οι οποίες θα πιέσουν προς τα κάτω το τιμολόγιο ηλεκτρικής ενέργειας.

Επίσης, η ΔΕΗ προχώρησε με ανακοίνωσή της σε αλλαγή μιας από τις μεταβλητές που επηρεάζουν την εξίσωση του πράσινου τιμολογίου. Συγκεκριμένα, το ανώτατο όριο Lu του μηχανισμού διακύμανσης επανατοποθετείται στα 0,125 ευρώ/KWh.

Οι ανακοινώσεις του ΥΠΕΝ για τη στήριξη στους λογαριασμούς ρεύματος μπορεί να γίνουν ακόμη και σήμερα, ή το αργότερο αύριο το πρωί.
 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 2/9

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

asep proslipseis 2024
ΑΣΕΠ: Χιλιάδες προσλήψεις τρέχουν το Σεπτέμβριο (Λίστα προκηρύξεων)
Νέες χιλιάδες προσλήψεις ΑΣΕΠ με το καλημέρα φέρνει ο Σεπτέμβριος και το Φθινόπωρο για το Δημόσιο και για δεκάδες ειδικότητες! Θέσεις εργασίας για...
ΑΣΕΠ: Χιλιάδες προσλήψεις τρέχουν το Σεπτέμβριο (Λίστα προκηρύξεων)