proaulio
Ο ένας 18χρονος, τον χτύπησε στο πρόσωπο και όταν ο ανήλικος προσπάθησε να αμυνθεί ο 18χρονος τον ακινητοποίησε, με τον πρώτο να συνεχίζει να τον χτυπάει με τα χέρια του στο πρόσωπο και να τον απειλούν

Θύμα ληστείας και ξυλοδαρμού κατήγγειλε ότι έπεσε ένας 17χρονος την Κυριακή, σε προαύλιο χώρο Λυκείου της ανατολικής Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την καταγγελία του ανηλίκου, ο οποίος πέρασε την είσοδο του αστυνομικού Τμήματος μαζί με τη μητέρα του, όλα έγιναν τις μεσημεριανές ώρες όταν συναντήθηκε στο προαύλιο του σχολείου με έναν μαθητή του ΕΠΑΛ και έναν 18χρονο. Τότε, ο πρώτος τον χτύπησε στο πρόσωπο και όταν ο ανήλικος προσπάθησε να αμυνθεί ο 18χρονος τον ακινητοποίησε, με τον πρώτο να συνεχίζει να τον χτυπάει με τα χέρια του στο πρόσωπο και να τον απειλούν.

Σύμφωνα με το protothema.gr, αφορμή για τον ξυλοδαρμό του 17χρονου φαίνεται πως ήταν μία κλοπή πραγμάτων αξίας 5.000 ευρώ, τα οποία, όπως του ανέφεραν οι δράστες, τους είχε αφαιρέσει σε προγενέστερο χρόνο, με τον ανήλικο να το αρνείται. Μάλιστα, ο ένας εκ των δύο δραστών, φέρεται να τον κάλεσε νωρίτερα στο κινητό του τηλέφωνο προκειμένου να δώσουν ραντεβού στο σχολείο.

Οι φερόμενοι ως δράστες άφησαν τον ανήλικο να αποχωρήσει αφού του αφαίρεσαν το κινητό του τηλέφωνο.

Μετά την καταγγελία σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος των δύο ατόμων για ληστεία, σωματική βλάβη, εκβίαση και παράνομη βία, ενώ αναζητούνται για να συλληφθούν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας. Σημειώνεται ότι ο ένας από τους δύο έχει ήδη ταυτοποιηθεί.


 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 2/9

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

parallili_stirixi.jpg
Σχετικά με την Παράλληλη Στήριξη, τα Τμήματα Ένταξης και τις ελλείψεις εκπαιδευτικών
«Και φυσικά εμείς δεν θα μπούμε στην λογική του "πασαλείμματος" ιδιαίτερα για αυτά τα παιδιά»
Σχετικά με την Παράλληλη Στήριξη, τα Τμήματα Ένταξης και τις ελλείψεις εκπαιδευτικών
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
Εκπαιδευτικοί Ζακύνθου: «Όχι» στις υποχρεωτικές υπερωρίες!
«Η επιβολή υποχρεωτικών υπερωριών, πέραν του ότι αντιβαίνει στην επιθυμία του κάθε εκπαιδευτικού, είναι πράξη αντισυναδελφική, αφού οι υπερωρίες...
Εκπαιδευτικοί Ζακύνθου: «Όχι» στις υποχρεωτικές υπερωρίες!
ekpaideytikos_3119_828.jpeg
Δικαστικό «χαστούκι» στο ΥΠΑΙΘΑ: Χωρίς Διευθυντές τα σχολεία σε 8 Δήμους της Αθήνας, γιατί δεν τηρήθηκαν πρακτικά στις συνεντεύξεις!
Ακυρη η τοποθέτηση διευθυντών σε γυμνάσια και λύκεια σε Χαϊδάρι, Αιγάλεω, Περιστέρι, Ίλιον, Πετρούπολη, Αγία Βαρβάρα, Αγίους Αναργύρους και Καματερό!
Δικαστικό «χαστούκι» στο ΥΠΑΙΘΑ: Χωρίς Διευθυντές τα σχολεία σε 8 Δήμους της Αθήνας, γιατί δεν τηρήθηκαν πρακτικά στις συνεντεύξεις!