Ναύπλιο μαθητές
«Βαθιά συγκλονισμένοι από τον τραγικό χαμό του μαθητή του 1ου Γυμνασίου Ναυπλίου, θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του, στους οικείους του και στη σχολική κοινότητα»

Η κηδεία του 14χρονου, που σκοτώθηκε, πέφτοντας από τις κερκίδες του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Ναυπλίου, θα πραγματοποιηθεί αύριο, Πέμπτη 24 Οκτωβρίου στις 11:00 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στην Πρόνοια Ναυπλίου. Σε ένδειξη πένθους οι μαθητές της Γ’ Γυμνασίου δεν παρακολούθησαν σήμερα μαθήματα. Πολλοί ντυμένοι στα μαύρα άφησαν λουλούδια στην είσοδο του ΔΑΚ.

Σύμφωνα με το anagnostis.org, την ώρα που ο Άγγελος βρισκόταν στις κερκίδες του σταδίου, ένα περιστέρι μπήκε στην τάξη και περιπλανιόταν για λίγα λεπτά. Σήμερα ορισμένοι μιλούν για σημάδι, που προμήνυε τον θάνατο του μαθητή.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Ναυπλίου σε ανακοίνωση που εξέδωσε εκφράζει τη συμπαράσταση του στους γονείς του Άγγελου. «Βαθιά συγκλονισμένοι από τον τραγικό χαμό του μαθητή του 1ου Γυμνασίου Ναυπλίου, θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του, στους οικείους του και στη σχολική κοινότητα. Ο Σύλλογος θα σταθεί δίπλα στην οικογένεια του θανόντα, καθώς και στους μαθητές και εκπαιδευτικούς του σχολείου μας».

Αντίστοιχα η Διεύθυνση και ο Σύλλογος διδασκόντων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Άγγελου, που πέρασε τα έξι πρώτα χρόνια της μαθητικής του ζωής στο σχολείο. «Άγγελε, το χαμόγελο σου θα είναι για πάντα χαραγμένο στη μνήμη και την καρδιά μας. Καλή ανάπαυση στον κόσμο των αγγέλων», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

ΑΣΕΠ: Η πιο Εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών για μόρια σε 2 ημέρες (δίνεις από το σπίτι σου με 95 ευρώ)

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 24/10

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ - ΓΑΛΛΙΚΩΝ - ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

οπτικη
Οπτική ψευδαίσθηση: Μπορείτε να βρείτε το φλιτζάνι σε 7 δευτερόλεπτα;
Μόνο άνθρωποι με πολύ μεγάλη παρατηρητικότητα και άριστες γνωστικές δεξιότητες μπορούν να λύσουν αυτή την νέα οπτική ψευδαίσθηση
Οπτική ψευδαίσθηση: Μπορείτε να βρείτε το φλιτζάνι σε 7 δευτερόλεπτα;
Αλόννησος
Αλόννησος: Στην κορυφή των Ελληνικών προορισμών χωρίς συνωστισμό για τους Γάλλους
Η Χώρα, η ιστορική πρωτεύουσα, εντυπωσιάζει με τα γραφικά σοκάκια και τη θέα που “κόβει” την ανάσα
Αλόννησος: Στην κορυφή των Ελληνικών προορισμών χωρίς συνωστισμό για τους Γάλλους