priza
Μια συγκεκριμένη συσκευή πρέπει πάντα να αποσυνδέεται μετά τη χρήση της

Αυτή η συσκευή μπορεί να αποτελέσει κίνδυνο εάν δεν ληφθούν οι απαραίτητες προφυλάξεις.

Ο σχεδιασμός της για να αντέχει σε υψηλές θερμοκρασίες, απαραίτητος για το φρυγανισμένο ψωμί, μπορεί να οδηγήσει σε μια ψευδή αίσθηση ασφάλειας. Ωστόσο, είναι ακριβώς αυτή η ικανότητα παραγωγής θερμότητας που την καθιστά πιθανό κίνδυνο πυρκαγιάς.

Ο κύριος κίνδυνος είναι η συσσώρευση ψίχουλων και συντριμμιών ψωμιού στον δίσκο βάσης τοστιέρας. Εάν δεν αφαιρεθούν μετά από κάθε χρήση, μπορούν να πάρουν φωτιά λόγω της θερμότητας που παράγεται. Αυτός ο κίνδυνος αυξάνεται εάν ο παραμείνει συνδεδεμένη καθώς μια τυχαία ανάφλεξη ή βλάβη στο ηλεκτρικό σύστημα θα μπορούσε να οδηγήσει σε σημαντική απώλεια.

Επιπλέον, είναι σύνηθες τα ψίχουλα που παγιδεύονται μέσα στη συσκευή να εκπέμπουν μια μυρωδιά καψίματος, αν συμβεί αυτό: δεν λειτουργεί καλά. Αγνοώντας αυτό και μη καθαρίζοντας τακτικά μπορεί να είναι επικίνδυνο.

Για να αποφύγετε τις ενοχλήσεις που μπορεί να προκαλέσει, οι ειδικοί συνιστούν να αποσυνδέετε την τοστιέρα μετά από κάθε χρήση. Επιπλέον, ο τακτικός καθαρισμός είναι το κλειδί για την πρόληψη της συσσώρευσης ψίχουλων που μπορούν να πάρουν φωτιά.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις των εταιρειών ενέργειας, μια τοστιέρα έχει συνήθως μια ισχύ που κυμαίνεται γύρω στα 1.000 W και χρειάζεται περίπου 3 λεπτά για να φρυγανίσει το ψωμί.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 23/04

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

paideias
Υπουργείο Παιδείας - Αδεια άνευ αποδοχών για ανατροφή τέκνου: Δικαίωση εκπαιδευτικών στο Εφετείο-Αναμένεται νέα Εγκύκλιος
Οι προϋποθέσεις για τη χορήγηση της άδειας άνευ αποδοχών λόγω ανατροφής τέκνου
Υπουργείο Παιδείας - Αδεια άνευ αποδοχών για ανατροφή τέκνου: Δικαίωση εκπαιδευτικών στο Εφετείο-Αναμένεται νέα Εγκύκλιος
akinita
Επιστροφή ενοικίου για εκπαιδευτικούς: Πώς να πάρετε πίσω μέρος από το ενοίκιο που έχετε πληρώσει
Ανακούφιση και για τους εκπαιδευτικούς - Επιστροφή ενός ενοικίου τον χρόνο
Επιστροφή ενοικίου για εκπαιδευτικούς: Πώς να πάρετε πίσω μέρος από το ενοίκιο που έχετε πληρώσει