Το μεσημέρι της Πέμπτης 20 Μαρτίου ξέσπασε πυρκαγιά σε υπαίθριο αποθηκευτικό χώρο στον Ταύρο.
Όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, η φωτιά καίει πάλετες και σκουπίδια, με τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής να κατευθύνονται άμεσα στο σημείο για να την κατασβέσουν.
Για την κατάσβεσή της έχουν κινητοποιηθεί και επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 11 οχήματα, ενώ συνδρομή παρέχουν και υδροφόρες των ΟΤΑ.
Ήχησε το 112 για καπνούς στα νότια προάστια
Μάλιστα, εστάλη μήνυμα από το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Προστασίας, καθώς καπνοί κατευθύνονται προς περιοχές στα νότια προάστια της Αττικής και στον Πειραιά. Οι κάτοικοι καλούνται να παραμείνουν σε εσωτερικούς χώρους με κλειστές πόρτες και κλειστά παράθυρα.

Φωτιά και σε σπίτι στο Χαϊδάρι
Φωτιά ξέσπασε σε κατοικία επί της οδού Κοραή στο Χαϊδάρι Αττικής. Για την κατάσβεση της φωτιάς κινητοποιήθηκαν 17 πυροσβέστες με 5 οχήματα και ειδικό βραχιονοφόρο όχημα.
Δύο άνθρωποι είχαν εγκλωβιστεί στην ταράτσα, ενώ δύο όροφοι κάηκαν ολοσχερώς από τη φωτιά.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ τον Ιούνιο: Ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ η ύλη!
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 21/03
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ