Στη Λεμεσό ένας πολίτης πήγε με τον εκσκαφέα του έξω από την τράπεζα και απειλεί να μπει μέσα. Ο άνθρωπος ήθελε να εκφράσει την αγανάκτισή του μόλις έγιναν γνωστά τα νέα μέτρα για τη φορολόγηση των καταθέσεων.
Σοκ για χιλιάδες Έλληνες που είχαν μεταφέρει τα χρήματά τους στην Κύπρο
Σαν κεραυνός έπεσε η είδηση για την φορολόγηση των καταθέσεων στην Κύπρο σε χιλιάδες Έλληνες οι οποίοι υπό το φόβο της χρεοκοπίας της Ελλάδας είχαν μεταφέρει τα χρήματα τους σε τράπεζες της μεγαλονήσου.
Η απόφαση του Eurogroup για εφάπαξ εισφορά 9,9% για τις καταθέσεις σε κυπριακές τράπεζες άνω των 100.000 ευρώ και σε 6,7% για τις καταθέσεις που είναι κάτω από τις 100.000 ευρώ,σημαίνει ότι όσοι έστειλαν τα χρήματά τους στη Κύπρο θα φορολογηθούν.
Ο φόρος στις καταθέσεις στις κυπριακές τράπεζες αφορά αποκλειστικά στις καταθέσεις σε τράπεζες της Κύπρου. Δεν θα φορολογηθούν, για παράδειγμα, οι καταθέσεις σε κυπριακές τράπεζες στην Ελλάδα.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ τον Ιούνιο: Ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ η ύλη!
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 2/04
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ