Άνδρας μαχαίρωσε Έλληνα fan της Eurovision που βρίσκεται στη Λισαβόνα για να παρακολουθήσει τον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού.
Ο Έλληνας που γράφει και για site σχετικά με τον θεσμό, δέχθηκε, σύμφωνα με τον ANT1, επίθεση από άνδρα που επιχείρησε να του αποσπάσει χρηματικό ποσό.
Ο δράστης μαχαίρωσε το θύμα στα χέρια για να του πάρει χρήματα τα οποία έφερε μαζί του για να αγοράσει τα εισιτήρια του ημιτελικού και του τελικού.
Το περιστατικό συνέβη κοντά στο ξενοδοχείο όπου διαμένει το θύμα, το οποίο μεταφέρθηκε ελαφρά τραυματισμένο σε νοσοκομείο της πορτογαλικής πρωτεύουσας, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
Ο μουσικός διαγωνισμός της Eurovision θα διεξαχθεί το Σάββατο 12 Μαΐου. Αύριο, Τρίτη, είναι προγραμματισμένος ο πρώτος Ημιτελικός στον οποίο και συμμετέχουν οι εκπρόσωποι Ελλάδας και Κύπρου.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 19/03
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση