Thumbnail
Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν

Σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο Anadolu, ο πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε ότι «η Τουρκία έχει το δικαίωμα να διατηρήσει τα στρατεύματα της στην Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου».

Η συγκεκριμένη δήλωση έγινε κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου με αφορμή την επίσκεψη του Τούρκου προέδρο στην Ντουσάμπε, πρωτεύουσα του Τατζικιστάν για την 5η Σύνοδο των Αρχηγών Κρατών του Συνεδρίου για τις Σχέσεις και την Ανάπτυξη Δεσμών Εμπιστοσύνης στην Ασία - Summit of Heads of State of the Conference on Interaction and Confidence Building Measures in Asia (CICA).

«Η Τουρκία δεν θα μειώσει τα στρατεύματά της στη Βόρεια Κύπρο και δεν χρειάζεται την άδεια κανενός».

Σχετικά με τις εχθροπραξίες στην Συρία και την εξουδετέρωση 3 στρατιωτών δήλωσε πως «η Τουρκία δεν θα μείνει σιωπηλή εάν το συριακό καθεστώς συνεχίσει τις επιθέσεις σε σημεία επιτήρησης στην Ιντλίμπ»

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 23/04

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

επαλ
Online υπολογισμός τύπου εδράνων: Ένα χρήσιμο εργαλείο για μαθητές του τομέα μηχανολογίας
Πρόκειται για ένα αρχείο Excel που έχει δημιουργηθεί για τους μαθητές του Μηχανολογικού Τομέα όλων των ειδικοτήτων
Online υπολογισμός τύπου εδράνων: Ένα χρήσιμο εργαλείο για μαθητές του τομέα μηχανολογίας