Μετά την ολοκλήρωση της τρέχουσας διαδικασίας για την αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών, δηλαδή, έλεγχος φακέλων και απόδοση αδειών σε όσους πληρούν τα κριτήρια, το ΕΣΡ θα προχωρήσει σε νέα προκήρυξη -σε χρόνο που το ίδιο κρίνει- για την έβδομη άδεια, ανέφερε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, σε σύντομη συνομιλία, που είχε νωρίτερα, με δημοσιογράφους στη Βουλή.
Ο υπουργός, σημείωσε ότι η προκήρυξη θα αφορά το ίδιο είδος άδειας και θα έχει την ίδια τιμή εκκίνησης, ενώ σε ερώτηση τι θα γίνει στην περίπτωση που θα υπάρξει μόνο ένας ενδιαφερόμενος απάντησε πως εάν υποβάλει φάκελο μόνο ένας υποψήφιος θα πάρει την άδεια, αφού, βεβαίως, ελεγχθεί ότι ο φάκελός του είναι πλήρης. Εάν οι υποψήφιοι που θα υποβάλουν φάκελο είναι από δύο και πάνω, τότε θα προκηρυχθεί δημοπρασία, συμπλήρωσε.
Ερωτηθείς για τις εξελίξεις στο ΜEGA, ο κ. Παππάς υπογράμμισε ότι «ήταν μία επιχειρηματική απόφαση», προσθέτοντας ότι είναι ασφαλώς αρνητικό τετελεσμένο για τους εργαζόμενους.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ τον Ιούνιο: Ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ η ύλη!
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 2/04
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ