Ελληνικό: Εκδόθηκε η άδεια για ουρανοξύστη 198,85 μέτρων
Υπογράφηκε η πρώτη άδεια για ουρανοξύστη 198,85 μέτρων στο Ελληνικό- Ξεκινάει σε λίγες εβδομάδες η κατασκευή του

Χθες βράδυ εκδόθηκε η πρώτη άδεια για ουρανοξύστη στην Ελλάδα, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Σύμφωνα με τον υπουργό σε λίγες εβδομάδες αναμένεται να ξεκινήσει η κατασκευή του πύργου στο Ελληνικό, ύψους 198,85μέτρων.

Σχετικά με τα καύσιμα, ο υπουργός Ανάπτυξης ανέφερε ότι τα πράγματα είναι καλύτερα από ότι πριν από δύο μήνες. «Ξύλο να χτυπήσω, γιατί όλα εξαρτώνται από το διεθνές περιβάλλον σε αυτό τον τομέα, άρα είμαστε πολύ ευάλωτοι, αλλά πάντως η τιμή αυτή τη στιγμή είναι πολύ καλύτερη από ότι ήταν πριν από μερικές  εβδομάδες», ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης.

Για το Fuel Pass 2, σχολίασε ότι μεγάλο μέρος του κατευθύνεται σε άλλα έξοδα πέραν των καυσίμων, καθώς το 70% των δικαιούχων προτίμησε να λάβει λιγότερα χρήματα κατά 15 ευρώ στον τραπεζικό του λογαριασμό παρά να επιλέξει το ηλεκτρονικό πορτοφόλι, προκειμένου να τα ξοδέψουν όπου θέλουν.

Για τον πληθωρισμό ανέφερε ότι η μηνιαία μείωση ήταν η μεγαλύτερη σε όλη την ΕΕ και πως σε κάποιο βαθμό οι συνέπειες του πληθωρισμού έχουν απορροφηθεί από σειρά κυβερνητικών μέτρων για μείωση φόρων και ασφαλιστικών εισφορών και τα διάφορα επιδόματα.

Για τη νοθεία στα καύσιμα τόνισε ότι μεικτά συνεργεία έχουν ήδη κλείσει μόνιμα δύο πρατήρια, ωστόσο εξήγησε ότι ο έλεγχος είναι πάρα πολύ δύσκολος. Η νοθεία γίνεται με πολύ εξελιγμένο τεχνικά τρόπο και για να εντοπιστεί πρέπει να είναι σε ποσοστό πάνω από 50%.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 24/02

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

w07-140344arxaiaagora.jpg
Αρχαίοι Έλληνες: Από τι πέθαιναν κυρίως και ποιο ήταν το προσδόκιμο ζωής
Ούτε από εγκεφαλικά ούτε από εμφράγματα - Στην αρχαία Ελλάδα και στη Ρώμη οι θάνατοι οφείλονταν κυρίως σε άλλες αιτίες
Αρχαίοι Έλληνες: Από τι πέθαιναν κυρίως και ποιο ήταν το προσδόκιμο ζωής
Ανδρέας Συγγρός
Μια από τις μεγαλύτερες απάτες της ελληνικής ιστορίας: «Άμα μυρισθώ επικερδή επιχείρησιν δεν αντέχω»!
Οδήγησε στην καταστροφή χιλιάδες Έλληνες, και σε αυτοκτονίες - Είναι η πρώτη μεγάλη χρηματοπιστωτική απάτη της Ελληνικής ιστορίας
Μια από τις μεγαλύτερες απάτες της ελληνικής ιστορίας: «Άμα μυρισθώ επικερδή επιχείρησιν δεν αντέχω»!