Ανακοινώθηκαν στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ τα ονόματα που θα διαμορφώσουν τα ψηφοδέλτια του κόμματος ενόψει των εκλογών της 21ης Μαΐου.
Ο Ευάγγελος Αντώναρος θα είναι υποψήφιος με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην ανατολική Αττική.
Ο Παύλος Πολάκης θα είναι υποψήφιος στα Χανιά και ο Γιάννης Ραγκούσης θα διεκδικήσει τη ψήφο στη Β' Πειραιά.
Στα ψηφοδέλτια περιλαμβάνεται και το όνομα του γνωστού ηθοποιού Μάριου Αθανασίου, που θα είναι υποψήφιος στον βόρειο τομέα Αθηνών.
Την παραίτησή της από τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ για τις εκλογές 2023, μόλις λίγες ώρες αφότου αυτά ανακοινώθηκαν ανακοίνωσε η βουλευτής Κιλκίς, Ειρήνη Αγαθοπούλου, από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.
Σύμφωνα με πηγές η βουλευτής Κιλκίς είχε προειδοποιήσει πως αν συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο του Κιλκίς συγκεκριμένος υποψήφιος εκείνη θα αποχωρούσε. Ο λόγος για τον Παύλο Τονακίδη, αν και στην ομιλία της στην Κεντρική Επιτροπή δεν τον κατονόμασε, για τον οποίο η κυρία Αγαθοπούλου έχει αφήσει αιχμές για ζητήματα διαφθοράς και εμπλοκής του στο τοπικό σύστημα διαπλοκής.
Tα ονόματα όλων των υποψηφίων του σε όλες τις περιφέρειες της χώρας:
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ τον Ιούνιο: Ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ η ύλη!
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 2/04
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ