Στέφανος Κασσελάκης
Έχει αρχίσει μαθήματα ελληνικών ο σύντροφος του Στέφανου Κασσελάκη

Ιδιοκτήτρια καντίνας στην Κοζάνη αποκάλυψε ότι ο σύζυγος του Στέφανου Κασσελάκη, Τάιλερ Μακμπέθ, άρχισε να παρακολουθεί μαθήματα σε φροντιστήριο για να μάθει ελληνικά.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και ο σύζυγός του βρέθηκαν στα Σέρβια της Κοζάνης και, όπως είπε η κυρία Γιάννα, ο σύζυγος του Στέφανου Κασσελάκη, Τάιλερ, «Ξεκίνησε να μιλάει ελληνικά», καθώς «καταλάβαινε τι του λέγαμε, αλλά δεν μπορούσε να απαντήσει».

«Μας είπε “greek souvlaki” κάποια στιγμή» είπε και αποκάλυψε ότι ο Τάιλερ έχει ξεκινήσει φροντιστήριο για να μάθει ελληνικά. Σύμφωνα με την ίδια, ο Στέφανος Κασσελάκης διάλεξε την καντίνα χωρίς να γνωρίζει ότι η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Καλλιόπη Βέττα, είναι δεύτερη ξαδέρφη της μητέρας της.

Μάλιστα, ανέφερε ότι της άφησαν φιλοδώρημα: «Το φιλοδώρημα ήταν αρκετά μεγάλο».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 24/02

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα