Αυτιάς
ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ/INTIME NEWS
Η υποψηφιότητα του Γιώργου Αυτιά στις ευρωεκλογές

Στις ευρωεκλογές αναμένεται να είναι υποψήφιος ο Γιώργος Αυτιάς, ενώ η ανακοίνωση έγινε στην κοπή της πίτας της Πανελλήνιας Ένωσης Επαγγελματικών και Ιδιωτικών Θαλαμηγών.

Η ανακοίνωση

Όπως φαίνεται μάλιστα σε βίντεο που παρουσίασε η εκπομπή «Super Κατερίνα», η ανακοίνωση έγινε από τη Μάγδα Τσέγκου κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης., αναφέροντας χαρακτηριστικά «ο Γιώργος κατεβαίνει στις ευρωεκλογές και σήμερα έχει πρώτη εμφάνιση guest, οπότε να του ευχηθούμε "καλή επιτυχία" όλοι μαζί».

«Πριν αποχωρήσω από αυτό το επάγγελμα, πριν μου κάνει την τιμή η χώρα να φορέσω τη φανέλα της εθνικής, γιατί εκεί δίνεις αγώνα για την κοινωνία… Δεν σκόπευα να πω τίποτα. Δεν είμαι πολιτικός, βρε παιδιά. Πρέπει όμως να πάει εκεί τουλάχιστον ένας που να ξέρει οικονομικά. Να είστε καλά, σας αγαπώ πολύ», σχολίασε από την πλευρά του ο Γιώργος Αυτιάς.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 24/02

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

tempi
Τραγωδία στα Τέμπη: Νέο ηχητικό ντοκουμέντο αποκαλύπτει την ασυνεννοησία στο Κέντρο Επιχειρήσεων
Nέο ηχητικό ντοκουμέντο με μητέρα επιζώντα να καλεί στο «112»
Τραγωδία στα Τέμπη: Νέο ηχητικό ντοκουμέντο αποκαλύπτει την ασυνεννοησία στο Κέντρο Επιχειρήσεων
psarianos-3-1024x495-1024x585.jpg
Αισχρές δηλώσεις Ψαριανού: Χαρακτηρίζει «νεκρόφιλες μοιρολογίστρες» τις μητέρες νεκρών των Τεμπών και γυναικοκτονιών
Συνεχίζει τον χυδαίο πόλεμο ο Ψαριανός κατά μανάδων που έχασαν τα παιδιά τους από γυναικοκτονία και στα Τέμπη – «Νεκρόφιλες μοιρολογίστρες»
Αισχρές δηλώσεις Ψαριανού: Χαρακτηρίζει «νεκρόφιλες μοιρολογίστρες» τις μητέρες νεκρών των Τεμπών και γυναικοκτονιών