Σημαντικές αλλαγές έρχονται στον τρόπο μισθοδοσία των αναπληρωτών, σύμφωνα με πληροφορίες του “e-mesara.gr”.
Συγκεκριμένα:
* Όλοι οι αναπληρωτές αποκτούν κοινή ημερομηνία μισθοδοσίας, που θα είναι η 10η κάθε μήνα, δηλ. η ημερομηνία μισθοδοσίας των αναπληρωτών μέσω κρατικού προϋπολογισμού.
* Καταργείται το έναντι και οι θα πληρώνονται ολόκληρο το ποσό που δικαιούνται.
* Την 1η κάθε μήνα θα πρέπει να βρίσκονται στις Δ/νσεις Εκπ/σης οι καταστάσεις των αναπληρωτών, οι οποίες και αποστάζονται με ευθύνη ων Δ/ντών σχολείων.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν οι καταστάσεις από σχολείο δεν πάνε την πρώτη εργάσιμη ημέρα του μήνα, οι αναπληρωτές του συγκεκριμένου σχολείου θα πληρωθούν τον επόμενο μήνα.
Το σχετικό έγγραφο θα αποσταλεί σε όλα τα σχολεία τις επόμενες ημέρες για να λάβουν γνώση αναπληρωτές και Δ/ντές σχολείων.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 29/04
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ