Μετά τη ρίψη ναφθαλίνης σε σχολεία του Αγρινίου, σειρά είχε το ΕΠΑΛ Βόνιτσας, όπου νεαροί έριξαν τις βραδινές ώρες της Δευτέρας προς την Τρίτη, χημική ουσία σε υγρή μορφή (πιθανότατα κρεολίνη), με αποτέλεσμα χθες να μην διεξαχθούν μαθήματα!
Σύμφωνα με το sinidisi.gr, νεαροί παραβίασαν την αλουμινένια πόρτα του σχολικού συγκροτήματος εισήλθαν εντός των χώρων και έριξαν την χημική ουσία στο διάδρομο. Άμεσα ενημερώθηκε για το συμβάν το Α.Τ. Ακτίου – Βόνιτσας και ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.
Έτσι, το μεσημέρι της Τρίτης, συνελήφθησαν πέντε άτομα, δύο 21χρονοι, δύο 16χρονοι και ένας 15χρονος, ενώ αναζητείται ακόμη ένας 19χρονος.
Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένη περίπτωση φθοράς, απόπειρα πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης και διατάραξη οικιακής ειρήνης. Οι νεαροί οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα και αφέθηκαν ελεύθεροι.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ τον Ιούνιο: Ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ η ύλη!
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 31/03
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ