Β.Διγαλάκης: Εξετάσεις στα ΑΕΙ μόλις το επιτρέψει ο ΕΟΔΥ - Δε χάνεται το εξάμηνο
Σήμερα η ανακοίνωση για παράταση του λουκέτου στα σχολεία και μετά από τις διακοπές του Πάσχα

"Μόλις μας το επιτρέψει ο ΕΟΔΥ" θα γίνουν οι εξετάσεις στα Πανεπιστήμια δήλωσε πριν από λίγο στην ΕΡΤ ο υφυπουργός Παιδείας κ.Βασίλης Διγαλάκης, βάζοντας έτσι σε αναστολή πληροφορίες για εξ αποστάσεως εξεταστική.

Ο κ.Διγαλάκης επανέλαβε ότι τα μαθήματα διδάσκονται εξ αποστάσεως σε ποσοστό άνω του 96% και συνεπώς το εξάμηνο δεν χάνεται.

Για τις πανελλήνιες επανέλαβε ότι πρόθεση είναι να γίνουν το δυνατόν πιο κοντά στις κανονικές ημερομηνίες και εξέφρασε την αισιοδοξία ότι δεν θα πάνε για Σεπτέμβριο, ενώ ανέφερε ότι αναμένεται σήμερα η απόφαση της επιτροπής για πιθανή παράταση αναστολής λειτουργίας των σχολείων και μετά απο την προκαθορισμένη ημερομηνία επαναλειτουργιας.

Τέλος, ανέφερε οτι ο ΕΟΔΥ θα εκτιμήσει και το ζητημα του συγχρωτισμού των μαθητών στις εξετάσεις και το υπουργείο θα ακούσει τις προτάσεις των ειδικών.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 23/04

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

νεκρο
Έφυγε από τη ζωή ο εκπαιδευτικός Ιωάννης Γκλέτσος - Θλίψη στην εκπαιδευτική κοινότητα της Μαγνησίας
Πένθος στην εκπαιδευτική κοινότητα της Μαγνησίας
Έφυγε από τη ζωή ο εκπαιδευτικός Ιωάννης Γκλέτσος - Θλίψη στην εκπαιδευτική κοινότητα της Μαγνησίας
feta
Αναλύοντας την ελληνική φέτα: Μοριακή αποκωδικοποίηση της «ταυτότητάς» της
Ερευνητές αποκαλύπτουν τις πρωτεΐνες και τις διατροφικές αξίες της φέτας ΠΟΠ, καθιστώντας τη μοναδική σε διατροφική αξία και προέλευση
Αναλύοντας την ελληνική φέτα: Μοριακή αποκωδικοποίηση της «ταυτότητάς» της