Συγκλονίζει το βίντεο-ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας στα διόδια Πολυμύλου στην Κοζάνη, το οποίο αποτυπώνει καρέ-καρέ το σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τη Μεγάλη Τρίτη, 15 Απριλίου.
Οι εικόνες, που παρουσίασε το MEGA, αποτυπώνουν τη δραματική στιγμή που μια νταλίκα εκτός ελέγχου προσκρούει με ορμή σε δύο αυτοκίνητα και στο στηθαίο των διοδίων.
Η φονική πορεία της νταλίκας
Στο βίντεο φαίνεται καθαρά το πρώτο Ι.Χ. να περνάει κανονικά από τη λωρίδα e-pass, με δεύτερο όχημα να ακολουθεί σε ασφαλή απόσταση. Ξαφνικά, η νταλίκα εμφανίζεται χωρίς κανένα σημάδι επιβράδυνσης, παρασύροντας στο πέρασμά της τα δύο αυτοκίνητα και το κουβούκλιο των διοδίων, στο οποίο εκείνη την ώρα βρισκόταν υπάλληλος.
Θύματα και τραυματίες της σύγκρουσης
Η σφοδρότητα της σύγκρουσης ήταν τέτοια που ξέσπασε αμέσως φωτιά σε ένα από τα οχήματα, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο άνθρωποι — ένα ζευγάρι Ελλήνων που διέμεναν στην Ελβετία, ηλικίας 72 και 69 ετών. Οι οδηγοί του πρώτου Ι.Χ. και της νταλίκας πρόλαβαν να απεγκλωβιστούν προτού η φωτιά επεκταθεί και στα δικά τους οχήματα.
Συνολικά, πέντε άτομα τραυματίστηκαν, μεταξύ αυτών και η υπάλληλος των διοδίων, η οποία την ώρα της σύγκρουσης βρισκόταν μέσα στο κουβούκλιο.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 23/04
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ