xrisoxoidis
«Σε λίγο καιρό δεν θα υπάρχει κανείς που να τολμά να κάνει καταλήψεις» δήλωσε ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδής σχετικά με την πανεπιστημιακή αστυνομία - «Αυτοί που αρνούνται την ίδρυση αυτού του σώματος δεν έχουν τίποτα άλλο να προτείνουν»

«Σε λίγο καιρό δεν θα υπάρχει κανείς που να τολμά να κάνει καταλήψεις», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδής, λέγοντας πως «αυτοί που αρνούνται την ίδρυση της πανεπιστημιακής αστυνομίας δεν έχουν τίποτα άλλο να προτείνουν».

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ σχετικά με την ίδρυση του σώματος, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη δήλωσε συγκεκριμένα πως «σε λίγο καιρό δεν θα υπάρχει κανείς που να τολμά να κάνει καταλήψεις, να ασκεί βία στα και να πουλά ναρκωτικά».

«Αυτοί που αρνούνται την ίδρυση αυτού του σώματος δεν έχουν τίποτα άλλο να προτείνουν, εδώ και 50 χρόνια προβάλλουν την ατιμωρησία», πρόσθεσε.

Παράλληλα, ο κ. Χρυσοχοΐδης ανέφερε ότι κανείς δεν είναι ευτυχής να υπάρχει αστυνομία στα πανεπιστήμια, ενώ διαβεβαίωσε ότι η πανεπιστημιακή αστυνομία θα είναι μια δύναμη προσαρμοσμένη στις ανάγκες του χώρου. 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 24/02

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

πλακι
Σκληρή απάντηση Πλακιά σε Βορίδη - «Βάζετε και τον εαυτό σας στο κάδρο των ευθυνών»
«Πιο τίμιο να κοιτάξετε τη δουλειά σας παρά να προσπαθείτε να μειώσετε όλους εμάς», λέει ο Πλακιάς στο Βορίδη
Σκληρή απάντηση Πλακιά σε Βορίδη - «Βάζετε και τον εαυτό σας στο κάδρο των ευθυνών»