ειδική αγωγή παιδιά μαθητές, σχολική τάξη
Οργή διευθυντή σχολείου: «Υποδύομαι, ως Διευθυντής, τον μπαμπούλα καθημερινά κυνηγώντας 16χρνους,17χρονους και 18χρονους να φορούν μάσκες, να ελέγχω τα self tests, να μη συγχρωτίζονται στους διαδρόμους και τον αυλόγυρο! Κι έρχεται σε μια νύχτα η κυρία υπουργός της Παιδείας και συγχωνεύει τμήματα»

Συνεχίζονται οι  σαρωτικές συγχωνεύσεις τμημάτων μεσούσης της πανδημίας, με εντολή του υπουργείου Παιδείας. Στην αντίπερα όχθη εκπαιδευτικοί, γονείς και μαθητές αντιτίθενται στις συγχωνεύσεις καθώς όπως τονίζουν θα έχουν ως αποτέλεσμα αρνητικές παιδαγωγικές συνέπειες.

Ο Δημήτρης Λυμπεράκης, διευθυντής του 2ου ΓΕΛ Καβάλας, εκφράζει μέσω δημοσίευσης του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την έντονη αντίθεση και την οργή του για το «κύμα» συγχωνεύσεων τμημάτων, σε περίοδο πανδημίας. 

Αναλυτικά η δημοσίευση:

«Υποδύομαι, ως Διευθυντής, τον μπαμπούλα καθημερινά (και δικαίως) κυνηγώντας 16χρνους,17χρονους και 18χρονους να φορούν μάσκες, να ελέγχω τα self tests, να μη συγχρωτιζονται στους διαδρόμους και τον αυλόγυρο! Κι έρχεται σε μια νύχτα η κυρία υπουργός της Παιδείας και συγχωνεύει τμήματα στο σχολείο μου και στοιβάζει  26 και 27 μαθητές μέσα σε 35 τετραγωνικά επί 7 ώρες καθημερινά! Κι αισθάνομαι γελοίος ρε γαμωτο και οργισμένος για την υποκρισία της υπουργού και ανυποληπτος απέναντι στους ίδιους τους μαθητες και μαθήτριες μου.

Και τρελαίνομαι γιατί δεν με σέβεται και με απαξιώνει ως επιστήμονα κι ως παιδαγωγό και γιατί αντιμετωπίζει την Παιδεία ως οικονομικό μέγεθος κι όχι ως χώρο όπου σμιλευονται ψυχές και πνεύματα.Και μετά από 35 χρόνια υπηρεσίας σε δημόσιο σχολείο βιώνω μια απαξίωση προς το λειτούργημα μου και μια τιμωρητική διάθεση από ανθρώπους που μισούν το δημόσιο σχολείο κι εκδικουνται εμάς που το υπερασπιζόμαστε.Και δεν μπορώ να αντιδράσω ρε γαμωτο!!!   Οργή και θλίψη μόνο!!!!»

Δείτε τη δημοσίευση:

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ τον Ιούνιο: Ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ η ύλη!

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 2/04

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

εκλογές
Δημοσκόπηση Marc: Παραμένει δεύτερο κόμμα η Πλεύση (13,7%) - Στο 26,5% η ΝΔ, στο 11,1% το ΠΑΣΟΚ
Δημοσκόπηση Marc: Πάνω από τα ποσοστά των ευρωεκλογών η ΝΔ, με προβάδισμα 12,4 μονάδων από την Πλεύση
Δημοσκόπηση Marc: Παραμένει δεύτερο κόμμα η Πλεύση (13,7%) - Στο 26,5% η ΝΔ, στο 11,1% το ΠΑΣΟΚ
εκαβ
Νέο εργατικό ατύχημα στην Κοζάνη: Σε κρίσιμη κατάσταση εργαζόμενος που χτύπησε στο κεφάλι μετά από πτώση
Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι ο εργαζόμενος έπεσε από μεγάλο φορτηγό που βρισκόταν στο χώρο της επιχείρησης, ωστόσο τα ακριβή αίτια του...
Νέο εργατικό ατύχημα στην Κοζάνη: Σε κρίσιμη κατάσταση εργαζόμενος που χτύπησε στο κεφάλι μετά από πτώση
παιχνίδι
Europol: Εξαρθρώθηκε ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα παιδικής πορνογραφίας- Δεκάδες συλλήψεις
Περίπου 91.000 βίντεο είχαν μεταφορτωθεί και διανεμηθεί μέσω της πλατφόρμας, η οποία, από την ίδρυσή της το 2021, προσέλκυσε 1,8 εκατομμύρια χρήστες
Europol: Εξαρθρώθηκε ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα παιδικής πορνογραφίας- Δεκάδες συλλήψεις