«Είναι δύσκολο να είστε Υπουργός Παιδείας;», «Πώς επηρεάζει το BREXIT την παιδεία;» είναι μερικές από τις ερωτήσεις που έθεσαν οι μαθητές του ελληνικού Γυμνασίου-Λυκείου Λονδίνου, στην υπουργό Παιδείας κ. Νίκη Κεραμέως, σε μια ιδιαίτερα ζωηρή συζήτηση που έγινε το πρωί της Τρίτης.
Η Ν. Κεραμέως στην πρώτη ερώτηση απάντησε στους μαθητές ότι είναι απαιτητική η δουλειά του υπουργού Παιδείας και σημείωσε πως "από τη στιγμή που έχω την τιμή να υπηρετώ σε αυτή τη θέση μου δίνεται και η δυνατότητα να δουλέψω για τη μεγαλύτερη επένδυση που πιστεύω ότι μπορεί να γίνει σ΄ αυτή τη χώρα που είναι η Νέα Γενιά".
Στην ερώτηση "Γατί αποφασίσατε να γίνεται υπουργός Παιδείας;" απάντησε ότι "Δεν αποφασίζουμε εμείς ποιος θα γίνει υπουργός αλλά το αποφασίζει ο πρωθυπουργός".
Στην ερώτηση «Πώς επηρεάζει το BREXIT την παιδεία;» η Ν. Κεραμέως αναφέρθηκε στις επιπτώσεις στους εκπαιδευτικούς σχετικά με τη Βίζα κλπ
Δείτε το βίντεο εδώ:
Η Νίκη Κεραμέως συναντήθηκε επίσης με τη νέα υπουργό Παιδείας της Μ. Βρετανίας, Gillian Keegan

Στη συνάντηση συζητήθηκαν δύο βασικά ζητήματα:
- η ενίσχυση συνεργασιών μεταξύ ελληνικών και βρετανικών πανεπιστημίων προς όφελος των ακαδημαϊκών μας κοινοτήτων,
- η επίλυση ζητημάτων που έχουν προκύψει μετά το Brexit για τους Έλληνες εκπαιδευτικούς που καλούνται να υπηρετήσουν στα ελληνικά μας σχολεία στη Μ. Βρετανία.
"Την ευχαριστώ θερμά για τη γόνιμη συνεργασία και τη διάθεση να συσφίξουμε ακόμη περισσότερο τις σχέσεις μεταξύ των δύο μας χωρών μέσω της εκπαίδευσης" , δήλωσε η Ελληνίδα υπουργός Παιδείας .
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ τον Ιούνιο: Ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ η ύλη!
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 2/04
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ