KATSAROS

«Πράσινο φως» στο θέμα των τοποθετήσεων Υποδιευθυντών Σχολείων έδωσε ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Γιάννης Κατσαρός.

Σε μια εσωτερική διαδικασία των στελεχών της Εκπαίδευσης έστειλε γραπτό μήνυμα στα κινητά των Διευθυντών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης να ξεκινήσουν τις τοποθετήσεις, εφόσον έχουν ολοκληρώσει όλες τις άλλες προβλεπόμενες διαδικασίες.

Θυμίζουμε ότι την προηγούμενη εβδομάδα ο κ. Γιάννης Κατσαρός σε αντίστοιχη επικοινωνία με τους Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης είχε δώσει εντολή να ολοκληρώσουν τις διαδικασίες  επιλογής των Υποδιευθυντών Σχολείων, αλλά να μην  προχωρήσουν σε τοποθετήσεις των νέων Υποδιευθυντών.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ τον Ιούνιο: Ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ η ύλη!

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 2/04

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

syriza11
ΣΥΡΙΖΑ σε Υπ. Παιδείας: «Πού είναι το Harvard και το Yale;»
«Ποιο ήταν το αφήγημα της κυβέρνησης; Ότι, δήθεν, τα διεθνώς φημισμένα πανεπιστημιακά ιδρύματα θα ‘τρέξουν’ για να ιδρύσουν παραρτήματα στην Ελλάδα»
ΣΥΡΙΖΑ σε Υπ. Παιδείας: «Πού είναι το Harvard και το Yale;»