Επιστολή στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Δ' Αθήνας και στον υπουργό και υφυπουργό Παιδείας, κ. Πιερρακάκη και κ. Μιχαηλίδου, απέστειλε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Μαθητών του 9ου Νηπιαγωγείου Νέας Σμύρνης.
Στην επιστολή τους, τονίζουν πως είναι άμεση η κάλυψη των αναγκών του νηπιαγωγείου καθώς από την αρχή της χρονιάς καταγράφονται σημαντικές ελλείψεις εκπαιδευτικών.
Όπως καταγγέλλουν, οι ελλείψεις είναι τέτοιες που διακόπτονται τα μαθήματα, αναστέλλεται η λειτουργία του ολοήμερου και η παράλληλη στήριξη καλύπτει τα κενά από την μη αναπλήρωση εκπαιδευτικών από την Πρωτοβάθμια.
Μάλιστα όπως αναφέρουν, παρά τις οχλήσεις των γονέων στην Πρωτοβάθμια, η απάντηση που λαμβάνουν είναι «Για τις επόμενες δύο εβδομάδες δεν υπάρχει περίπτωση αναπλήρωσης. Μετά “βλέπουμε”» και «Δεν παίρνουμε πολλούς εκπαιδευτικούς στην αρχή της χρονιάς γιατί δεν ξέρουμε πόσες άδειες θα υπάρξουν, κ έτσι θα έχουμε εκπαιδευτικούς που θα “κάθονται”».
Δείτε αναλυτικά την επιστολή
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ τον Ιούνιο: Ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ η ύλη!
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 2/04
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ