ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ
Οι εκπαιδευτικοί οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των Α’, Β’, Γ’ ΕΛΜΕ Δυτικής Αθήνας και συγκεντρώθηκαν στα γραφεία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γ΄ Αθήνας για το θέμα των υπεραριθμιών-απολύσεων εκπαιδευτικών αποφάσισαν τα παρακάτω:
Α) Υπογραμμίζουμε ότι στην προηγούμενη παρέμβαση των συνδικαλιστικών οργάνων στο ΠΥΣΔΕ Γ΄Αθήνας κανένα αίτημά μας δεν έγινε αποδεκτό από την πλειοψηφία του ΠΥΣΔΕ.
Β) Δε δεχόμαστε το ΠΥΣΔΕ να γίνει συνδιαχειριστής προβλήματος. Δε δεχόμαστε να δώσει λίστα ονομάτων στη λογική της τρόικα και της κυβέρνησης που ζητούν θυσίες.
Γ) Παρεμβαίνουμε δυναμικά τη Δευτέρα 10.00 π.μ. στη συνεδρίαση του ΠΥΣΔΕ με στόχο την παρουσίαση μηδενικού αριθμού πλεοναζόντων. Ακυρώνουμε κάθε αντιεκπαιδευτική απόφαση.
Δ) Διεκδικούμε:
1. Καμία συγχώνευση σχολείου
2. Καμία απόλυση εκπαιδευτικού
3. 20 μαθητές ανά τμήμα
4. Σύγχρονα σχολεία των λαϊκών αναγκών
Ε) Καλούμε τους εκπαιδευτικούς της Δυτικής Αθήνας και όλους τους μαζικούς φορείς σε ευρεία σύσκεψη την Κυριακή 7/7/2013, στις 19.00 μ.μ. στο 1ο Γυμνάσιο Αιγάλεω (Μοσχονησίων 23 - απέναντι από τα γραφεία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γ’ Αθήνας), στα γραφεια της Β΄ΕΛΜΕ Δυτικής Αθήνας.
Αιγάλεω 5/7/2013
Α΄, Β΄, Γ΄ ΕΛΜΕ Δυτικής Αθήνας
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ τον Ιούνιο: Ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ η ύλη!
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 11/04
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ