Thumbnail
ΕΛΜΕ Τρικάλων

ΕΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ Μ. Ε. ΤΡΙΚΑΛΩΝ    Τρίκαλα  3-12-2013

   Ε Λ Μ Ε Τ     

ΙΟΥΛΙΕΤΑΣ ΑΔΑΜ  3, 42100  ΤΡΙΚΑΛΑ

ΑΠ:151

ΤΗΛ.& FAX  24310-22444

E-mail: [email protected]

  ΠΡΟΣ

     -MME

 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Το ΔΣ της ΕΛΜΕΤ καλεί τους συναδέλφους να συμμετάσχουν μαζικά στην ετήσια   εκλογοαπολογιστική Συνέλευση της Ε.Λ.Μ.Ε.Τ που θα πραγματοποιηθεί το

                            Σάββατο 7-12-2013 ώρα 09.30 πμ

στην αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου Τρικάλων (Οδός Βενιζέλου 1).

   Η συμμετοχή όλων μας είναι απαραίτητη!

  Το μόνο στήριγμα μας είναι το σωματείο !    

           Από το Δ.Σ της Ε.Λ.Μ.Ε.Τ

   

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 29/04

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

σπανακι
Σπανάκι: Η φυσική τροφή που κόβει την πείνα και θωρακίζει την υγεία
Χρήστες της πλατφόρμας δείχνουν τον εαυτό τους να ξεκινούν τη μέρα τους με μια μπουκιά ωμό σπανάκι, ισχυριζόμενοι πως έτσι περιορίζουν την ανάγκη για...
Σπανάκι: Η φυσική τροφή που κόβει την πείνα και θωρακίζει την υγεία
πατατες
Μυστικό για τέλειες τραγανές πατάτες φούρνου: Η συνταγή του Gordon Ramsay
Με μια απλή τεχνική και ένα απρόσμενο υλικό, οι πατάτες γίνονται χρυσαφένιες και τραγανές εξωτερικά, ενώ παραμένουν αφράτες στο εσωτερικό.
Μυστικό για τέλειες τραγανές πατάτες φούρνου: Η συνταγή του Gordon Ramsay
ayga
Αυγά: Η αλήθεια για το χρώμα και τη θρεπτική τους αξία
Τα αυγά αποτελούν βασικό τρόφιμο στη διατροφή μας, γεμάτο πρωτεΐνες και δυνατότητες μαγειρικής. 'Ομωςτο ερώτημα προκύπτει: είναι τα λευκά αυγά πιο...
Αυγά: Η αλήθεια για το χρώμα και τη θρεπτική τους αξία