Thumbnail
Ανακοίνωση

Μετά από συνέλευση των μαθητών του Γενικού Λυκείου Βάμου, αποφασίσαμε το κλείσιμο του σχολείου μας, με σκοπό την ανάδειξη των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε ως σύνολο. Θέλουμε ένα σχολείο που θα μορφώνει και δεν θα εξοντώνει, που ανεξάρτητα από την τσέπη των γονιών μας, θα προσφέρει ολόπλευρη μόρφωση σε όλα τα παιδιά. Γιατί αυτό το σχολείο που έχει ετοιμάσει η κυβέρνηση, έχει κάνει την παιδεία εμπόρευμα, μοιράζει σκόρπιες γνώσεις και δεξιότητες, ανάλογα με αυτά που θέλουν να μαθαίνουμε για να είμαστε φτηνοί, ευέλικτοι, όπως οι ίδιοι λένε, εργαζόμενοι, με το κεφάλι σκυφτό.

Τα αιτήματα μας είναι:

• Όχι στο Νέο Λύκειο! 

• Να καταργηθεί η «Τράπεζα Θεμάτων». Οι εξετάσεις να έχουν αποκλειστικά ενδοσχολικό-προαγωγικό χαρακτήρα με την ευθύνη των εκπαιδευτικών. 

• Ούτε 1 ευρώ από την τσέπη μας για τις λειτουργίες της εκπαίδευσης. Να δίνονται δωρεάν όλα τα βιβλία στους μαθητές.

• Δωρεάν μεταφορές για όλους τους μαθητές και για όλες τις ώρες της ημέρας. Έκδοση πάσο για δωρεάν μετακίνηση με όλα τα μέσα μεταφοράς. 

• Κανένα σχολείο χωρίς καθηγητές! 

• Κανένα τμήμα σε αίθουσες προκάτ!

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 24/02

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

οιλ
Γονείς Κερατσίνι: Σύσκεψη σχετικά με τις νέες αδειοδοτήσεις στην Oil One στη Δραπετσώνα
“Δεν θα επιτρέψουμε να μην έχουμε οξυγόνο να αναπνεύσουμε εμείς και τα παιδιά μας για τα κέρδη των λίγων”
Γονείς Κερατσίνι: Σύσκεψη σχετικά με τις νέες αδειοδοτήσεις στην Oil One στη Δραπετσώνα
alkool_2.jpg
Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο δύο 16χρονες λόγω υπερκατανάλωσης αλκόολ- Μία σύλληψη
Στο νοσοκομείο κατέληξαν τα ξημερώματα δύο 16χρονες, μετά από κατανάλωση αλκοόλ σε μπαρ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης
Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο δύο 16χρονες λόγω υπερκατανάλωσης αλκόολ- Μία σύλληψη
diadilosi_tempi
Σώπα, μη μιλάς
Είναι έγκλημα επειδή την επόμενη μέρα σκοτώσατε για δεύτερη φορά τα παιδιά
Σώπα, μη μιλάς