Καθώς η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ επιδιώκει να εφαρμόσει ακόμα πιο βάρβαρα, αντιδραστικά και αντιλαϊκά μέτρα, που συνθλίβουν τα λαϊκά και αδύναμα στρώματα της κοινωνίας, χρησιμοποιεί ως «μέσο πειθούς» τη βία και την καταστολή.
Απέναντι στους συνταξιούχους στις 3/10/2016 χρησιμοποίησε τη γνωστή μέθοδο της τρομοκρατίας και του ψεκασμού με χημικά. Οι ίδιοι ακυρώνουν τις αυταπάτες που έχουν δημιουργήσει για δήθεν πιο φιλολαϊκή διαχείριση των οικονομικών και κοινωνικών ζητημάτων.
Η επίθεση στους συνταξιούχους έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά παρόμοιων ενεργειών της κυβέρνησης το τελευταίο διάστημα που δείχνουν και τις διαθέσεις της. Μέρα τη μέρα το προσωπείο της μεταλλάσσεται σε αλαζονικό και αυταρχικό (Κεφαλονιά, Ρέθυμνο, Θεσσαλονίκη). Το επικοινωνιακό «κατσάδιασμα» του πρωθυπουργού στον Υπουργό δεν είναι παρά προπέτασμα καπνού, για να θολώσει το τοπίο.
Η ΕΛΜΕ Κέρκυρας καταγγέλλει την ένταση της τρομοκρατίας και τη σημερινή επίθεση στους συνταξιούχους. Ο κόσμος της εργασίας και ο απόμαχος και ο ενεργός θα αντιδράσει, θα συσπειρωθεί, θα βρει τον κοινό βηματισμό μέσα από ένα ευρύ λαϊκό κίνημα με ταξικό προσανατολισμό, για να αντιμετωπίσει το νέο κύμα επίθεσης που προετοιμάζουν κυβέρνηση – ΕΕ - Κουαρτέτο, εγχώριοι και διεθνείς επιχειρηματικοί όμιλοι.
Η πρόεδρος Ο γραμματέας
Μ. Ράπτη Τ. Σγούρος
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ τον Ιούνιο: Ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ η ύλη!
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 6/04
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ