Κινητοποίηση έξω από τη Βουλή
ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ - INTIME NEWS
Σε παράσταση διαμαρτυρίας καλούν οι εκπαιδευτικοί του Συλλόγου ΠΕ Αμαρουσίου στις 7/9

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ Αμαρουσίου καλεί σε παράσταση διαμαρτυρίας την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου στην Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Β' Αθήνας των ΣΕΠΕ της Διεύθυνσης ΠΕ Αθήνας.

Οι εκπαιδευτικοί ζητούν, μεταξύ άλλων, την άμεση κάλυψη όλων των κενών σε εκπαιδευτικούς στα Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία της Β΄ Αθήνας, διαφάνεια και ισονομία στις τοποθετήσεις μόνιμων και αναπληρωτών εκπαιδευτικών, την έκτακτη και επαρκή χρηματοδότηση από το ΥΠΑΙΘ για τις λειτουργικές ανάγκες των σχολείων λόγω αυξήσεων στο κόστος ηλεκτρικού ρεύματος & φυσικού αερίου και την μείωση των μαθητών στο τμήμα.

Αναλυτικά

Θέμα: « Συγκέντρωση – παράσταση διαμαρτυρίας στη Δ/νση Π. Ε. Β΄ Αθήνας των Σ. Ε. Π. Ε. της Β΄ Δ/νσης Π. Ε. Αθήνας στην έδρα της Διεύθυνσης (Λεωφόρος Κηφισιάς 20 – Μαρούσι) την ΤΕΤΑΡΤΗ 7 Σεπτεμβρίου 2022 στις 13:30».

Το Δ. Σ. του Συλλόγου Εκπ/κών Π. Ε. Αμαρουσίου διοργανώνει από κοινού με τα Δ. Σ. των Συλλόγων Εκπ/κών Π. Ε. « Γ. Σεφέρης» και «Ο Περικλής» συγκέντρωση – παράσταση διαμαρτυρίας στην έδρα της Δ/νσης Π. Ε. Β΄ Αθήνας (Λεωφόρος Κηφισιάς 20 – Μαρούσι) την ΤΕΤΑΡΤΗ 7 Σεπτεμβρίου 2022 στις 13:30 διεκδικώντας:

    άμεση κάλυψη όλων των κενών σε εκπαιδευτικούς στα Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία της Β΄ Αθήνας (Δασκάλων – Νηπιαγωγών – Εκπαιδευτικών Ειδικοτήτων – Εκπ/κών Ειδικής Αγωγής – Εκπ/κών Παράλληλης Στήριξης,

    διαφάνεια και ισονομία στις τοποθετήσεις μόνιμων και αναπληρωτών εκπ/κών,

    έκτακτη και επαρκή χρηματοδότηση από το ΥΠΑΙΘ για τις λειτουργικές ανάγκες των σχολείων λόγω αυξήσεων στο κόστος ηλεκτρικού ρεύματος & φυσικού αερίου,

    άμεση κάλυψη όλων των αναγκαίων  εκπαιδευτικών για τη λειτουργία των ολοήμερων τμημάτων διευρυμένου ωραρίου,

    μείωση των μαθητών στο τμήμα,
    απαλλαγή από τα καθήκοντα Διευθυντών Δημοτικών Σχολείων και Προϊσταμένων Νηπιαγωγείων όσων το αιτούνται,

    ασφαλή υγειονομικά πρωτόκολλα στα σχολεία για την προστασία μαθητών και εκπ/κών από την πανδημία του ιού covid 19.

ΚΑΛΟΥΜΕ όλα τα μέλη του σωματείου μας (Διευθυντές/Διευθύντριες Δημοτικών Σχολείων – Προϊστάμενες –ους Νηπιαγωγείων, Εκπ/κούς) και τα Δ. Σ. των Ενώσεων Γονέων Αμαρουσίου, Λυκόβρυσης – Πεύκης, Κηφισιάς, Πεντέλης – Μελισσίων να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση – παράσταση διαμαρτυρίας. Θα επιδιωχθεί να γίνει συνάντηση με τον Δ/ντή Π. Ε. Β΄ Αθήνας.

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 19/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ