Thumbnail

 

Πολλοί κάτοικοι του Πύργου όπως και σπουδαστές είχαν αρχίσει να καταφθάνουν απο νωρίς στην κεντρική πλατεία του Πύργου, στα πλαίσια της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας που οργάνωσε το συντονιστικό πολιτών Πύργου. Το αντικείμενο της συγκέντρωσης είναι η διεκδίκηση της παραμονής των Τ.Ε.Ι στον Πύργο και η διατήρηση του γνωστικού αντικειμένου των σχολών.
 
Κλειστά ήταν τα καταστήματα της πλατείας, και περιμετρικά απο αυτήν.
 
Παρόν μεταξύ άλλων είναι ο σύλλογος σπουδαστών Πύργου, ο σύλλογος  του Ε.Β.Ε Ν.Ηλείας,  το σωματείο κομμωτών Πύργου, Σύλλογος Υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας, Εργατικό Κέντρο Πύργου.
 
 
 
 
Ο πρόεδρος του Συλλόγου Ε.Β.Ε Ν. Ηλείας Γιώργος Βασιλακόπουλος ανέφερε: «Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν στη μεγάλη συγκέντρωση που είναι το τελευταίο όπλο μήπως μπορέσουμε και σώσουμε το ΤΕΙ και τους φοιτητές που περιμένουν από εμάς να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Πρέπει όλοι να συμμετάσχουμε, να κλείσουμε τις επιχειρήσεις μας, να είμαστε παρόντες στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας και να στείλουμε το μήνυμα εκεί που πρέπει για την άδική απομάκρυνση από τον Πύργο» είπε ο κ.Βασιλακόπουλος, ενώ σχολιάζοντας την πρόθεση του Εμπορικού Συλλόγου να μη συμμετάσχει στην κινητοποίηση, δήλωσε χαρακτηριστικά «?Κανένας από εμάς δε θέλει «τσοπάνη» και όλοι μπορούμε, οι απλοί πολίτες και εργαζόμενοι, να αξιολογήσουμε τη σημασία που έχει αυτή η κινητοποίηση και το τι σημαίνει για την περιοχή μας η ύπαρξη του ΤΕΙ, και να πράξουν αναλόγως. Δε νομίζω ότι κάποιος θέλει καθοδηγητές να τον καθοδηγήσουν. Όλοι να σκεφτούμε τι διακυβεύεται και να πράξουμε αναλόγως».
http://www.iliaoikonomia.gr/

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ τον Ιούνιο: Ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ η ύλη!

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 8/04

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ekpaideutikoi
Εκπαιδευτικοί: Πρόσκληση για κάλυψη θέσεων σε Γενική και Ειδική αγωγή στην Αττική
Πρόσκληση υποψηφίων εκπαιδευτικών για θέσεις σε δομές Γενικής και Ειδικής Αγωγής στην Αττική για το διδακτικό έτος 2024-2025
Εκπαιδευτικοί: Πρόσκληση για κάλυψη θέσεων σε Γενική και Ειδική αγωγή στην Αττική
foto-ekpaideusi-molivia.jpg
Πρόσκληση υποψηφίων για θέσεις Ειδικής Αγωγής: Το έγγραφο για Κιλκίς, Σέρρες και Χαλκιδική
Θέσεις για Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς, Σερρών και Χαλκιδική
Πρόσκληση υποψηφίων για θέσεις Ειδικής Αγωγής: Το έγγραφο για Κιλκίς, Σέρρες και Χαλκιδική