Επικοινωνία Συρίγου με τον καθηγητή του ΕΚΠΑ που δέχθηκε βίαιη επίθεση
«Δέχθηκε επίθεση προσπαθώντας να υπερασπιστεί το χώρο του πανεπιστημίου από την ανομία», αναφέρει ο Άγγελος Συρίγος για τον καθηγητή ΣΕΦΑΑ ΕΚΠΑ που ξυλοκοπήθηκε στη Δάφνη

Τηλεφωνική συνομιλία με τον καθηγητή στη ΣΕΦΑΑ (πρώην ΤΕΦΑΑ) του Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Νίκο Πατσαντάρα, είχε ο υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, αρμόδιος για θέματα Ανώτατης Εκπαίδευσης, κ. Άγγελος Συρίγος. Αιτία της εν λόγω επικοινωνίας αποτέλεσε η βίαιη επίθεση που δέχθηκε ο καθηγητής από άγνωστο, ο οποίος προσπαθούσε να εισέλθει παρανόμως στο χώρο των ΣΕΦΑΑ στη Δάφνη, το Σάββατο 20 Μαρτίου 2021.

Ο Υφυπουργός δήλωσε σχετικά:

«Μονάχα αποτροπιασμό μπορεί να προκαλέσει η βίαιη επίθεση στον καθηγητή Νίκο Πατσαντάρα.

Συνομιλώντας χθες μαζί του, διαπίστωσα ότι όπως και σε πολλές περιπτώσεις, δέχθηκε επίθεση προσπαθώντας να υπερασπιστεί το χώρο του πανεπιστημίου από την ανομία.

Όλα αυτά ατσαλώνουν τη θέληση να κατακτήσουμε ένα ισχυρό δημόσιο πανεπιστήμιο, απαλλαγμένο από το φόβο της ανομίας και του περιθωρίου.

Περαστικά στο γενναίο καθηγητή.»

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

ΑΣΕΠ: Η πιο Εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών για μόρια σε 2 ημέρες (δίνεις από το σπίτι σου με 95 ευρώ)

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 18/11

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ - ΓΑΛΛΙΚΩΝ - ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

μηλοξιδο
Μήλο: Ποιο θεωρείται το πιο υγιεινό – Ιδιότητες, βιταμίνες, θερμίδες
Το μήλο έχει λίγες θερμίδες και είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά, κάτι που τα καθιστά ένα υγιεινό σνακ ή συστατικό σε κάθε δίαιτα
Μήλο: Ποιο θεωρείται το πιο υγιεινό – Ιδιότητες, βιταμίνες, θερμίδες