Thumbnail

Ένας καταστηματάρχης άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα στην Ιταλία αφού εισέβαλε σ' ένα δημαρχείο, αυτοπυρπολήθηκε και πήδηξε από έναν εξώστη του πρώτου ορόφου, διαμαρτυρόμενος επειδή του αρνήθηκαν μια επιχειρηματική άδεια.

Το τραγικό γεγονός έλαβε χώρα στο Ερκολάνο, μια πόλη στα νότια προάστια της Νάπολης. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το θύμα, ο Αντόνιο Φορμίκολα, ένας ανθοπώλης, απείλησε τους εργαζομένους στο δημαρχείο με ένα μαχαίρι, περιχύθηκε με βενζίνη, έβαλε φωτιά και πήδηξε από τον εξώστη. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου υπέκυψε στα τραύματά του.

 
Όταν η είδηση έγινε γνωστή, περίπου 400 καταστηματάρχες συγκεντρώθηκαν έξω από το δημαρχείο για να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους προς το θύμα και να διαμαρτυρηθούν εναντίον του δημάρχου Βιντσέντσο Στρατσούλο, ο οποίος δεν ήταν παρών. Το πλήθος φώναζε «δολοφόνε, δολοφόνε».
 
Ένας αστυνομικός τραυματίσθηκε στη διάρκεια συγκρούσεων με διαδηλωτές.
 
Τα κρούσματα ανθρώπων που αυτοκτονούν επειδή δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα οικονομικά έχουν αυξηθεί στην Ιταλία καθώς η χώρα αντιμετωπίζει την πιο μακροχρόνια ύφεση στη μεταπολεμική ιστορία της.
 
Πηγή: AMΠE

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 27/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα