Thumbnail
Οι οφειλές της γαλακτοβιομηχανίας για τους μήνες Απρίλιο, Μάιο και Ιούνιο φθάνουν περίπου στα 17 εκατ. ευρώ, ενώ σε άλλα 8 εκατ. ευρώ υπολογίζονται οι φετινές προκαταβολές.

Kτηνοτρόφοι από την Ήπειρο έσπασαν την κεντρική πύλη των εγκαταστάσεων και βρέθηκαν αντιμέτωποι με άνδρες των ΜΑΤ. Οργή για τις καθυστερήσεις στις πληρωμές, αποδοκιμάστηκε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μ.Κασσής

 
Πετροπόλεμος και δακρυγόνα στη Δωδώνη
Ένταση, πετροπόλεμος και δακρυγόνα περιγράφουν την κατάσταση που επικρατούσε μέχρι πριν λίγη ώρα στις εγκαταστάσεις της γαλακτοβιομηχανίας «Δωδώνη» στα Ιωάννινα.
Μετά τη λήξη του τελεσιγράφου την Τετάρτη, εκατοντάδες κτηνοτρόφοι από την Ήπειρο, συγκεντρώθηκαν στις 11 το πρωί έξω από το εργοστάσιο της γαλακτοβιομηχανίας, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις καθυστερήσεις, τριών περίπου μηνών, στις πληρωμές του γάλακτος που έχουν παραδώσει.
Οι συγκεντρωμένοι έσπασαν την κεντρική πύλη της επιχείρησης, προσπάθησαν να εισβάλουν στο χώρο και βρέθηκαν αντιμέτωποι με άνδρες των ΜΑΤ. Μετά τη χρήση των χημικών, οι παραγωγοί διαλύθηκαν, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, ένας από τους συγκεντρωμένους αντιμετώπισε αναπνευστικό πρόβλημα και διακομίστηκε στο νοσοκομείο.
Λίγο νωρίτερα η διοίκηση της εταιρείας είχε ενημερώσει τους κτηνοτρόφους ότι ο Απρίλιος θα εξοφληθεί τον Αύγουστο και ο Μάιος τον Σεπτέμβριο, κάτι που προφανώς εξόργισε τους παραγωγούς, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι με τέτοιες καθυστερήσεις αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης. Οι οφειλές της γαλακτοβιομηχανίας για τους μήνες Απρίλιο, Μάιο και Ιούνιο φθάνουν περίπου στα 17 εκατ. ευρώ, ενώ σε άλλα 8 εκατ. ευρώ υπολογίζονται οι φετινές προκαταβολές.
 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 19/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

aupnia-ypnos.jpg
«Διαζύγιο ύπνου»: Γιατί γίνεται όλο και πιο δημοφιλές στα ζευγάρια
Aνακαλύφθηκε ότι οι άνδρες είναι πιο πιθανό να πάρουν τον καναπέ ή τον ξενώνα, ενώ μόνο το 25 τοις εκατό των γυναικών που συμμετείχαν στην έρευνα...
«Διαζύγιο ύπνου»: Γιατί γίνεται όλο και πιο δημοφιλές στα ζευγάρια