πλοίο
Μηχανική βλάβη στο πλοίο Superstar με 418 επιβάτες κατά το δρομολόγιο Βόλος - Σκιάθος - Σκόπελος. Επέστρεψε στο λιμάνι με μειωμένη ταχύτητα.

Ταλαιπωρία υπέστησαν το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής 418 επιβάτες του επιβατηγού-οχηματαγωγού πλοίου "Superstar", το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Βόλο προς Σκιάθο και Σκόπελο, όταν παρουσίασε μηχανική βλάβη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η πλοιοκτήτρια εταιρεία και το πλήρωμα αποφάσισαν την επιστροφή του πλοίου στο λιμάνι του Βόλου, με μειωμένη ταχύτητα, για λόγους ασφάλειας.

Στο πλοίο επέβαιναν συνολικά:

  • 418 επιβάτες

  • 59 Ι.Χ. οχήματα

  • 17 φορτηγά

  • 9 δίκυκλα

Η επιστροφή ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα, ενώ αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις σχετικά με την αποκατάσταση της βλάβης και τη συνέχιση των δρομολογίων.

Οι αρμόδιες Αρχές θα προχωρήσουν σε τεχνικό έλεγχο του πλοίου, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια της βλάβης και να διασφαλιστεί η ομαλή και ασφαλής επανεκκίνηση των δρομολογίων.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 19/04

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Πανεπιστήμιο Aix-Marseille
Επιστημονικό Άσυλο από πανεπιστήμιο στη Γαλλία: 300 Αμερικανοί ερευνητές ζητούν καταφύγιο
Επιστημονικό Άσυλο «Αλά Γαλλικά»: 300 Αμερικανοί ερευνητές ζητούν καταφύγιο από την καταστολή Τραμπ
Επιστημονικό Άσυλο από πανεπιστήμιο στη Γαλλία: 300 Αμερικανοί ερευνητές ζητούν καταφύγιο