Thumbnail
Από τον σΑτΥρΟπΡόΚο

- Μετά τα εύσημα που απέσπασε το νομοσχέδιο για το Νέο Λύκειο από τους φροντιστές, ο υπουργός θα το ονομάσει παιδείας θα το μετονομάσει σε:

«Εμπρός για το Φροντιστήριο».

- Κανένας δεν κατάλαβε τις πραγματικές προθέσεις του Πλατάρου (τι όνομα!) του ΔΔΕ στη Μεσσηνία ο οποίος διέταξε να γίνονται μαθήματα το απόγευμα. ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ο άνθρωπος.

- Αυτό δεν υποσχέθηκε ο Αρβανιτόπουλος με το Νέο Λύκειο; Ιδού το πώς θα γίνει πράξη. Θα ακολουθήσουν και άλλες πόλεις. Εντάξει, έπρεπε η αρχή να γίνει στην πόλη του πρωθυπουργού μας για συμβολικούς λόγους!

- Με την θεατρική παράσταση που έδωσε ο Πλατάρος μπροστά στις κάλπες θα ανέβει και το πολιτιστικό επίπεδο της περιοχής της Μεσσηνίας για να δέσει με τους πολλούς υπαλλήλους στο Υπουργείο Πολιτισμού!

- Η ΔΑΚΕ δεν ήθελε τη συνέχιση της απεργίας των καθηγητών για να μην πέσει ο Σαμαροβενίζελος και έρθει ο ΣυΡιζΑ.

- Το ΠΑΜΕ δεν ήθελε τη συνέχιση της απεργίας των καθηγητών για να μην πέσει ο Σαμαραβενίζελος και έρθει ο ΣυΡιζΑ.

- Ο ΣυΡιζΑ δεν ήθελε τη συνέχιση της απεργίας των καθηγητών για να μην πέσει ο Σαμαραβενίζελος και έρθει ο ΣυΡιζΑ.

- Η ΠΑΣΚΕ δεν ήθελε να θέλει κάτι εκτός από το να ανοίξει η γη να την καταπιεί όπως κατάπιε και τα ποσοστά της.

- Τελικά οι καθηγητές απάντησαν στο ερώτημα «αν αντέχουν» ενώ το πραγματικό ερώτημα ήταν «αν έπρεπε και αν άξιζε να αντέξουν».

- Κάτι μου λέει πως τα ίδια ερωτήματα θα τους απασχολήσουν πολύ νωρίτερα από όσο φαντάζεται ακόμη και ο ίδιος ο Αρβανιτόπουλος.

- Κλείνουν το ένα μετά το άλλο τα γραφεία του Μπακιρένιου Μεσημεριού. Τώρα Θέμο ποιος θα περνάει τις γριούλες απέναντι; Μήπως να αναλάβεις «κομιστής γραιών»;

- Πιστεύετε ότι η κυβέρνηση του Βορίδη θα φτάσει το τσεκούρι μέχρι το κόκαλο στην υπόθεση του Μπακιρένιου Μεσημεριού; Δηλαδή, θα ερευνήσει και τη χρηματοδότησή του; Θα μάθουμε ονόματα;

- Ρωτάω επειδή διάβασα ότι τα ευρήματα του ΣΔΟΕ θα τα παραλαμβάνουν οι σύμβουλοι του πρωθυπουργού για να μην διαρρεύσουν ονόματα και προλάβουν να καλυφθούν. Αυτό ακριβώς φοβάμαι κι εγώ!

- Ήθελα να ξέρω, δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό του Σπυρίδωνος-Αδώνιδος ότι μπορεί να υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι που δεν θα έχουν τα 25 ευρώ για να εισαχθούν στο νοσοκομείο;

- Αν δεν του πέρασε, πρέπει να παραιτηθεί. Αν του πέρασε, πρέπει να παραιτηθεί δύο φορές. Πριν το κάνει να αλλάξει και την ταμπέλα του Υπουργείου. Να το κάνει: «Υπουργείο Απολεσθείσης Υγείας».

- Πολύ ωραίο το πρόγραμμα της Δημόσιας Τηλεόρασης. Είναι τόσο καλό που δεν το βλέπω ποτέ για να μην πάθω τίποτα από τη συγκίνηση!

- Μάθατε αν ο πρωθυπουργός απάντησε στην ερώτηση εκείνου του περίεργου ξένου δημοσιογράφου σχετικά με τους «πολίτες» που πετούσαν πέτρες μαζί με τα ΜΑΤ στην αντιφασιστική πορεία στο Κερατσίνι;

- Κομιστές, βαλίτσες, βυζόκωλα, όπλα, τηλεόραση, φοροδιαφυφή. Τελικά ο άνθρωπος άμα θέλει μπορεί και τα προλαβαίνει όλα. Σκέτο θηρίο. Τι θηρίο; Τέρας για να είσαι πιο ακριβής. Τέρας επιμονής…

- Τι κοινό έχουν τα ΜΑΤ, οι Μπακιρένιοι Μεσημεριώτες και οι νευροχειρούργοι; Οι νικητές θα μπορέσουν να δουν πώς γυρίζεται από κοντά μια «εκπομπή» του Θέμου. Πληροφορίες στον Περρή τον χαζογελαστό.

- Απορώ πώς γίνεται να υπάρχουν φασίστες ψυχίατροι; Πώς προσπαθούν να θεραπεύσουν τους ασθενείς; Με ευθανασία;

 
Από τον σΑτΥρΟπΡόΚο

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 5/8

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

αρχαιολογικο
Μια ντροπιαστική επιστολή για τη χαμένη ευκαιρία 61 μαθητών
Τέσσερις καθηγητές του βερολινέζικου Γυμνασίου/Λυκείου Gymnasium Steglitz και οι μαθητές τους δεν κρύβουν την απογοήτευση αλλά και την οργή τους για...
Μια ντροπιαστική επιστολή για τη χαμένη ευκαιρία 61 μαθητών