Thumbnail
Τα διοικητικά συμβούλια των Ενώσεων διεκδικούν την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων αποδοχών προς τους εργαζόμενους.

Τα Διοικητικά Συμβούλια της Ε.Σ.Η.Ε.Α., της Ε.Π.Η.Ε.Α. και της Ε.Τ.Η.Π.Τ.Α. , αποφάσισαν την κήρυξη νέας απεργίας από τις 3 μ.μ. της Δευτέρας, 16 Δεκεμβρίου 2013 έως τις 3 μ.μ. της Τετάρτης, 18 Δεκεμβρίου 2013 όλων των δημοσιογράφων, διοικητικών υπαλλήλων και τεχνικών τύπου, που εργάζονται στην εφημερίδα «ΚΕΡΔΟΣ» και στην ιστοσελίδα “kerdos.gr”.

Παράλληλα, κηρύσσουν νέα απεργία από τις 4 μ.μ. της Δευτέρας, 16 Δεκεμβρίου 2013 έως τις 4 μ.μ. της Τετάρτης, 18 Δεκεμβρίου 2013 για τους δημοσιογράφους, τους διοικητικούς και τους τεχνικούς, οι οποίοι εργάζονται στην εφημερίδα «ΕΞΠΡΕΣ» και στην ιστοσελίδα «express.gr».

Τα Δ.Σ. των Ενώσεων αποφάσισαν την συνέχεια της απεργιακής κινητοποίησης με την κήρυξη 24ωρης απεργίας για τους δημοσιογράφους, τους διοικητικούς υπαλλήλους και τους τεχνικούς τύπου, οι οποίοι εργάζονται στην εφημερίδα «ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ» από τις 07.30 π.μ. της Δευτέρας, 16 Δεκεμβρίου 2013 έως τις 07.30 π.μ. της Τρίτης, 17 Δεκεμβρίου 2013.
 
Τα Διοικητικά Συμβούλια των Ενώσεων διαμαρτύρονται για την παράνομη και καταχρηστική συμπεριφορά της εργοδοσίας της εφημ. «ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ» απέναντι στους εργαζόμενους και ζητούν την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων αποδοχών τους.
 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 27/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα