Thumbnail
Δείτε τις νέες διαδρομές

Tη δημιουργία βάσης στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος από όπου θα πετάει προς τρεις προορισμού εσωτερικού και άλλους τρεις εξωτερικού ανακοίνωσε η Ryanair. 

Η  Ryanair θα σταθμεύσει δύο αεροσκάφη στο «Ελ. Βενιζελος» τα οποία θα εκτελούν έξι δρομολόγια από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη, Ρόδο, Χανιά, Πάφο, Λονδίνο και Μιλάνο. Οι πτήσεις προς τους προορισμούς αυτούς θα ξεκινήσουν από τον Απρίλιο.

Μάλιστα, η αεροπορική εταιρεία ρίχνει στην αγορά εισιτήρια εσωτερικού με τιμή 12 ευρώ έως τις 20 Ιανουαρίου για τα ξίδια που θα πραγματοποιηθούν από το «Ελ. Βενιζέλος» τον Απρίλιο και το Μάιο.
 
Σύμφωνα με τον εμπορικό διευθυντή της εταιρίας  David O'Brien η νέα βάση στην Αθήνα θα προσφέρει στον κλάδο των αερομεταφορών και τουρισμού πάνω απο 1.200 νέες θέσεις εργασίας.
 
Παράλληλα η Ryanair εξήγγειλε και την δημιουργία νέας βάσης στην Θεσσαλονίκη όπου θα σταθμεύει μόνιμα ένα ακόμη αεροσκάφος και από όπου θα εξυπηρετούνται συνολικά 16 προορισμοί εσωτερικού και εξωτερικού με 212 πτήσεις σε εβδομαδιαία βάση.
 
Για την περίπτωση της Θεσσαλονίκης η Ryanair προσφέρει θέσεις σε έκπτωση, με τιμές που ξεκινούν απο 12 ευρώ για τους μήνες Φεβρουάριο-Μάρτιο, οι οποίες θέσεις θα είναι διαθέσιμες εως τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 16 Ιανουαρίου.
 
Πηγή: iefimerida.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

VOUCHER Green Skills 400 ευρώ: Ξεκινήστε ΑΜΕΣΑ εδω

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 7/8

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

karalis
Συγκίνησε ο Καραλής: "Σκέφτομαι τι έχω περάσει, δυσκολίες, κατάθλιψη, ρατσισμό, τραυματισμούς, αυτά με έκαναν δυνατό άνθρωπο"
Ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο είναι το βράδυ της Δευτέρας (5/8) ο Εμμανουήλ Καραλής, μετά από την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στους...
Ολυμπιακοί Αγώνες, Καραλής: "Σκέφτομαι τι έχω περάσει, δυσκολίες, κατάθλιψη, ρατσισμό, τραυματισμούς, αυτά με έκαναν δυνατό άνθρωπο"