Την ενοχή του 23χρονου χρυσαυγίτη, κατηγορούμενου για την επίθεση σε μαθητή έξω από το σχολείο του στο Παλαιό Φάληρο τον Ιανουάριο του 2013, ζητεί η Εισαγγελέας της έδρας, ενώ παράλληλα εισηγείται τη μετατροπή της κατηγορίας από απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη.
Η Εισαγγελική λειτουργός δεν πείστηκε από τον ισχυρισμό του κατηγορουμένου ότι βρισκόταν σε άμυνα χαρακτηρίζοντάς τον μάλιστα «προδήλως αναληθή», προσθέτοντας ότι ο κατηγορούμενος έχει καταστεί αναξιόπιστος από την αρχή, καθώς είχε υποστηρίξει ότι την ώρα της επίθεσης ήταν στη σχολή του.
Παρόλα αυτά, η εισαγγελέας πρότεινε τη μετατροπή της κατηγορίας από απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, αφού όπως είπε, αν ήθελε να τον σκοτώσει θα τον μαχαίρωνε και άλλες φορές, στην πλάτη ή το κεφάλι.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 29/04
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ