Thumbnail
Αυτοκτονία

Λίγες μέρες μετά από την αυτοκτονία 31χρονου Τρικαλινού μουσικού, άλλος ένας άνθρωπος έβαλε τέλος στη ζωή του, στα Τρίκαλα.

Όπως γράφει το trikalanews.gr 75χρονος Τρικαλινός βρέθηκε από στενό συγγενικό του πρόσωπο, απαγχονισμένος μέσα στο σπίτι του, στην συνοικία του Πύργου του Δήμου Τρικκαίων.

Αυτή την ώρα έχουν σπεύσει και αποκλείσει το σημείο άντρες της Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να παραλάβει την σορό του 75χρονου και να την μεταφέρει στο νεκροτομείο του Νοσοκομείου Τρικάλων.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια που οδήγησαν τον ηλικιωμένο Τρικαλινό στην αυτοκτονία.

Πηγή: trikalanews.gr newsit.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 29/04

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα