Thumbnail
Τι είπε ο προπονητής της Εθνικής

Καρφιά άφησε ο Φερνάντο Σάντος για ποδοσφαιριστές της εθνικής μας ομάδας, όπου είναι υπεύθυνοι για τον αποκλεισμό από την Κόστα Ρίκα

Συγκεκριμένα, χωρίς να κατονομάσει, στην Radio Noticias, ο Φερνάντο Σάντος είπε τα εξής: «Η ομάδα μας είχε καρδιά όμως όχι το μυαλό που έπρεπε στην παράταση. Η φυσική κούραση μας στοίχισε, μην αφήνοντάς μας να γράψουμε ιστορία», επισήμανε αρχικά. Εκτός αυτού τόνισε ότι «νομίζω ότι δεν είχαμε την φρεσκάδα για να νικήσουμε σε αυτό το ματς. Είχαμε και 2-3 ποδοσφαιριστές που ήθελαν πιο πολύ να γίνουν οι πρωταγωνιστές και να πετύχουν ένα ιστορικό γκολ. Τους απασχολούσε περισσότερο να πετύχουν το γκολ της Ελλάδας απ' ό,τι να κυκλοφορήσει η μπάλα και αυτό οδήγησε σε αρκετά λάθη και σε αρκετές απώλειες μπάλας».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 29/04

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

σπανακι
Σπανάκι: Η φυσική τροφή που κόβει την πείνα και θωρακίζει την υγεία
Χρήστες της πλατφόρμας δείχνουν τον εαυτό τους να ξεκινούν τη μέρα τους με μια μπουκιά ωμό σπανάκι, ισχυριζόμενοι πως έτσι περιορίζουν την ανάγκη για...
Σπανάκι: Η φυσική τροφή που κόβει την πείνα και θωρακίζει την υγεία
πατατες
Μυστικό για τέλειες τραγανές πατάτες φούρνου: Η συνταγή του Gordon Ramsay
Με μια απλή τεχνική και ένα απρόσμενο υλικό, οι πατάτες γίνονται χρυσαφένιες και τραγανές εξωτερικά, ενώ παραμένουν αφράτες στο εσωτερικό.
Μυστικό για τέλειες τραγανές πατάτες φούρνου: Η συνταγή του Gordon Ramsay
ayga
Αυγά: Η αλήθεια για το χρώμα και τη θρεπτική τους αξία
Τα αυγά αποτελούν βασικό τρόφιμο στη διατροφή μας, γεμάτο πρωτεΐνες και δυνατότητες μαγειρικής. 'Ομωςτο ερώτημα προκύπτει: είναι τα λευκά αυγά πιο...
Αυγά: Η αλήθεια για το χρώμα και τη θρεπτική τους αξία