Thumbnail
Ο ΣΥΡΙΖΑ καταψήφισε το ρυθμιστικό σχέδιο για την Αθήνα

Ο ΣΥΡΙΖΑ καταψήφισε το ρυθμιστικό σχέδιο για την Αθήνα, όπου περιλαμβάνει το άρθρο για το γήπεδο της ΑΕΚ στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας.

21 μέλη της Γραμματείας, είχαν να επιλέξουν μεταξύ δύο προτάσεων στην οθόνη του υπολογιστή τους: της πρότασης 1 και της πρότασης 2. Η πρόταση 1 είναι η γραμμή συνολικής καταψήφισης του Ρυθμιστικού, την οποία στήριξαν η πλευρά της Αριστερής Πλατφόρμας, η Ανάσα και η Κομμουνιστική Οργάνωση Ελλάδας (ΚΟΕ) του Ρούντι Ρινάλντι  και ο Γιάννης Μηλιός. Η πρόταση 1 πλειοψήφησε με το «σκορ» της ψηφοφορίας να καταγράφεται 12-9.

Εχοντας αυτή την απόφαση η βουλευτής Αφροδίτη Θεοπεφτάτου - αρχιτέκτονας, πρώην διευθύντρια της Πολεοδομίας, αναμένεται να ανακοινώσει την καταψήφιση του Ρυθμιστικού.

Υπενθυμίζεται ότι για το θέμα αυτό στην πρώτη ανάγνωση που έγινε στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου και Βαγγέλης Αποστόλου εξέφρασαν διαφορετική άποψη, με την πρώτη να υποστηρίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ υπερψηφίζει το άρθρο 81 και τον δεύτερο να λέει το αντίθετο.

Σήμερα στη Νέα Φιλαδέλφεια σήμερα  στις 19:00 πραγματοποιούν συγκέντρωση οι κάτοικοι, συλλογικότητες και φορείς απαντώντας στις δολοφονικές επιθέσεις μερίδας των οπαδών της ΑΕΚ στις 20 Ιουνίου

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 19/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

aupnia-ypnos.jpg
«Διαζύγιο ύπνου»: Γιατί γίνεται όλο και πιο δημοφιλές στα ζευγάρια
Aνακαλύφθηκε ότι οι άνδρες είναι πιο πιθανό να πάρουν τον καναπέ ή τον ξενώνα, ενώ μόνο το 25 τοις εκατό των γυναικών που συμμετείχαν στην έρευνα...
«Διαζύγιο ύπνου»: Γιατί γίνεται όλο και πιο δημοφιλές στα ζευγάρια