Thumbnail
Το Ισραήλ καλεί 100.000 κατοίκους της Γάζας να εγκαταλείψουν τις εστίες τους

Επαναλαμβάνει τις αεροπορικές επιδρομές στη Λωρίδα της Γάζας το Ισραήλ, μετά την απόρριψη από τη Χαμάς της πρότασης του Καΐρου για εκεχειρία στην περιοχή, ενώ χθές κάλεσε 100.000 κατοίκους της Γάζας να απομακρυνθούν από τις εστίες τους.

Ο μέχρι στιγμής απολογισμός έφτασε τους 220 νεκρούς από την έναρξη των στρατιωτικών επιχειρήσεων από το Ισραήλ. Οι διεθνείς οργανισμοί μένουν σιωπηλοί μπροστά στο διαρκές έγκλημα που έχει ως θύματα δεκάδες μικρά παιδιά και άμαχους πολίτες, με τον ΟΗΕ, 10 μέρες μετά, να ζητά απλά την κατάπαυση του πυρός για έξι ώρες.

Τέσσερα μικρά παιδιά σκοτώθηκαν την Τετάρτη το απόγευμα λίγο μετά τις 16:00 (τοπική ώρα και ώρα Ελλάδας) σε μια παραλία της Γάζας από τους βομβαρδισμούς του ισραηλινού στρατού, υπό το βλέμμα δημοσιογράφων. Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ εδώ.

Σε διαμαρτυρία έξω από την Ισραηλινή Πρεσβεία για να σταματήσουν οι σφαγές στην Παλαιστίνη καλούν κόμματα και οργανώσεις τις αριστεράς, συνδικαλιστικοί και άλλοι φορείς, στις 6: 30, έξω από την Ισραηλινή Πρεσβεία. Δείτε όλα τα καλέσματα εδώ.

 

 



 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 03/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα