Thumbnail
Σύμφωνα με τον Μπλατ, οι δολοφονίες αμάχων και ανήλικων παιδιών, αποτελούν κομμάτι του " πιο δικαιολογημένου πολέμου του Ισραήλ"

Μία μερά μετά την  αναφορά της Unicef πως 300 παιδιά έχουν σκοτωθεί από τις Ισραηλινές επιθέσεις, και συνολικά πάνω από 1.700 Παλαιστίνιους, ο προπονητής της Μακάμπι, και καλύτερος κόουτς της Euroleague, στηρίζει σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα globes.co.il την γενοκτονία των Παλαιστινίων από τις στρατιωτικές δυνάμεις του Ισραήλ.

Σύμφωνα με τον Μπλατ, οι δολοφονίες αμάχων και ανήλικων παιδιών, αποτελούν κομμάτι του  " πιο δικαιολογημένου πόλεμου του Ισραήλ"

Συγκεκριμένα ανέφερε πως: "αυτός ο πόλεμος είναι ο πιο δικαιολογημένος πόλεμος του Ισραήλ, εξ όσων θυμάμαι. Είναι αλήθεια ότι δεν νιώθω πολύ άνετα, που δεν είμαι στο Ισραήλ, σε μια περίοδο σαν και αυτή. Πάντα ήμουν εκεί, τις πιο δύσκολες στιγμές. Από τότε που ξεκίνησε η επιχείρηση Protective Edge, νιώθω πως το να είμαι στο Ισραήλ είναι το πιο φυσικό πράγμα που μπορώ να κάνω. Η δουλειά μου ωστόσο, είναι στο Κλίβελαντ. Διαρκώς σκέφτομαι τι γίνεται στο Ισραήλ και δεν είναι εύκολο. Οι δυο μεγαλύτερες κόρες μου υπηρετούν τον στρατό, ο γιος μου είναι στο Eurobasket U16 και η μικρότερη κόρη μου είναι επίσης εκτός Ισραήλ, για λίγες ημέρες. Όλοι όμως, θα επιστρέψουν και το πλάνο είναι να τους δω τις πρώτες ημέρες του Αυγούστου. Είχα εισιτήριο στην Delta Airlines, αλλά το άλλαξα με την El Al Israel Airlines Ltd., μόλις η Delta ακύρωσε όλες τις πτήσεις για το Ισραήλ".

Τον ρώτησαν αν στηρίζει την επιχείρηση αυτή. Απάντησε: "απόλυτα. Κατά τη γνώμη μου, αυτός ο πόλεμος είναι ο πιο δικαιολογημένος που έχει κάνει το Ισραήλ, στη σύγχρονη ιστορία του. Λυπάμαι για όσα γίνονται στη Γάζα, αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι έπρεπε να επέμβουμε εκεί, ώστε να ηρεμήσει μια και καλή το Ισραήλ και όλοι να ζήσουμε εν ειρήνη".

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ
«Εγώ κύριε που δεν θέλω να ασχοληθώ με επιστήμες που περιέχουν μαθηματικά γιατί θα πρέπει να τα μάθω;»
«Το δικό μου επιχείρημα που αφορά την αξία του σχολείου είναι το εξής: Τι είναι το σχολείο λοιπόν παιδιά; Είναι ένας τόπος συνάντησης»
«Εγώ κύριε που δεν θέλω να ασχοληθώ με επιστήμες που περιέχουν μαθηματικά γιατί θα πρέπει να τα μάθω;»
δάσκαλοι
Εκπαιδευτικοί: Διορισμοί εκπαιδευτικών: Εκκαθαρισμένοι Πίνακες για τους επικείμενους διορισμούς και τις προσλήψεις
Μπορούν όλοι οι αναπληρωτές να δουν την εκκαθαρισμένη τους θέση και να υπολογίζουν τόσο μελλοντικό διορισμό όσο και μελλοντικές προσλήψεις
Εκπαιδευτικοί: Διορισμοί εκπαιδευτικών: Εκκαθαρισμένοι Πίνακες για τους επικείμενους διορισμούς και τις προσλήψεις
teachers
Διορισμοί Εκπαιδευτικών: Σχετικά με την κατανομή, την έκδοση των οριστικών πινάκων της 2ΓΕ/2023 και τις προσλήψεις αναπληρωτών
Οι διορισμοί των ειδικοτήτων στη Γενική της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα είναι κάτω από 5.000 - Ο αριθμός 5.500 αφορούσε τόσο γενική όσο και ΕΑΕ,...
Διορισμοί Εκπαιδευτικών: Σχετικά με την κατανομή, την έκδοση των οριστικών πινάκων της 2ΓΕ/2023 και τις προσλήψεις αναπληρωτών