Thumbnail
Σφοδρή κακοκαιρία έρχεται προς το νότο

Ακραία καιρικά φαινόμενα θα κάνουν την εμφάνιση τους από την Δευτέρα το βράδυ καθώς κατεβαίνει και στην Ελλάδα ο χιονιάς. Όπως αναφέρει το weather-in-greece.gr ο χιονιάς την Τρίτη θα κινηθεί νοτιότερα προς την ανατολική και νοτια ηπειρωτική χώρα. Καλός θα είναι ο καιρός στην δυτική βορειοδυτική-νοτιοδυτική Ελλάδα με ηλιοφάνεια και τσουχτερό κρύο.

Ωστόσο την Τρίτη φαίνεται να χιονίζει πρόσκαιρα στα ορεινά-ημιορεινά της κεντρικής Μακεδονίας-Χαλκιδικής ,σε Πέλλα-Πιερία-Ημαθία-ανατολική Θεσσαλία(Πήλιο-ανατολική Μαγνησία),ανατολική Στερεά Ελλάδα-Εύβοια και βορειοανατολική Πελοπόννησο. Χιόνια θα πέσουν και στα βουνά της Κρήτης.

Για σήμερα Δευτέρα

Στην Αττική, λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα βόρεια και ανατολικά όπου ενδέχεται να σημειωθούν ασθενείς βροχές. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5, στα ανατολικά 5 με 6 και το βράδυ θα ενισχυθούν τοπικά στα 7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: Στην κεντρική, την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος.

Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 21/04

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα