Thumbnail
Θρίαμβος του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού

Το ντέρμπι κορυφής της Σούπερ Λίγκας και αυτό που θα αναδείξει κατά πάσα πιθανότητα των πρωταθλητή χειμώνα διεξήχθη στο Γ.Καραϊσκάκης, στο πλαίσιο της 6η αγωνιστικής.

Ο ΠΑΟΚ έκανε μια μεγάλη νίκη  με 2-1 στην έδρα του Ολυμπιακού και τώρα τον χωρίζουν 5 βαθμοί.

Ο Αθανασιάδης άνοιξε το σκορ στο 43' με το 7ο φετινό γκολ του και ο Φουστέρ απάντησε με εκπληκτικό σουτ. Ο Περέιρα στο 50' με απίθανο γκολ έδωσε εκ νέου προβάδισμα στον ΠΑΟΚ.

Στο τέλος του αγώνα ένας οπαδός του Ολυμπιακού μπήκε στον αγωνιστικό χώρο. Κινήθηκε προς τους παίκτες του ΠΑΟΚ. Τα ΜΑΤ επενέβησαν
 

Το ΜΑΤΣ

Στην αρχή του παιχνιδιού ο Ολυμπιακός μπήκε στο παιχνίδι πατώντας γκάζι, πιέζωντας ψηλά τον δικέφαλο χωρίς να τον αφήσουν να κρατήσει την μπάλα το πρώτο 20λεπτο.

Ο Ολυμπιακός απείλησε με μακρινά σουτ, ενώ στο 21' οι γηπεδούχοι είχαν μια καλή ευκαιρία με το σουτ του Μιλιβόγιεβιτς το οποίο εξουδετέρωσε με δυσκολία ο Γλύκος.

Υστερα ο παίκτες του ΠΑΟΚ έφεραν ισορροπία στο παιχνίδι, εκμεταλλευόμενοι τα κενά στην άμυνα. Το πρώτο γκολ ήρθε από τον Αθανασιάδη.

Δύο λεπτά αργότερα, ο Φουστέρ με υπέροχο Σουτ έστειλε τις δύο ομάδες ισόπαλλες στα αποδυτήρια

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ αφότου απείλησε με τον Σαλπιγγίδη στο 47', ο Περέιρα με δυνατό σουτ έκανε το 1-2 υπέρ του ΠΑΟΚ.

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Ομάρ, Αυλωνίτης, Αμπιντάλ, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Μανιάτης (61' Κασάμι), Τσόρι, Φουστέρ, Αφελάι (61' Ντοσεβί), Μήτρογλου (67' Μπενίτες)

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Τζιόλης, Βίτορ, Σκόνδρας (56' Παπαδόπουλος), Ράτς, Κάτσε (81' Μάρτενς), Τσανδάρης, Γκολάσα, Περέιρα (91' Ποζατζίδης), Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης.

 

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 05/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

mixanografiko
Από αύριο Τρίτη η υποβολή των Μηχανογραφικών - Προθεσμία μέχρι 18 Ιουλίου
Από την Τρίτη 9-7-2024 θα ενεργοποιηθεί και η δυνατότητα εκτύπωσης Βεβαιώσεων Συμμετοχής για όσους συμμετείχαν στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις...
Από αύριο Τρίτη η υποβολή των Μηχανογραφικών - Προθεσμία μέχρι 18 Ιουλίου