Σε μια αστυνομοκρατούμενη ζώνη θα μετατραπεί το κέντρο της Αθήνας για ακόμα μια φορά ενόψει της επετείου της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, το Σάββατο 6 Δεκέμβρη.
Την Κυριακή στις 18:00 είναι επίσης προγραμματισμένη κινητοποίηση της ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ ενάντια στην ψήφιση του προϋπολογισμού στην πλατεία Συντάγματος.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας το «χρονικό διάστημα από 06:00 ώρα της Παρασκευής 05 Δεκεμβρίου μέχρι και την 15:00 ώρα του Σαββάτου 06 Δεκεμβρίου» στις περισσότερες περιοχές του κέντρου θα υπάρχει απαγόρευση των κινητοποιήσεων, με πρόφαση την επίσκεψη του τούρκου Πρωθυπουργού.
Παράλληλα, 7.000 με 8.000 αστυνομικοί θα βρίσκονται σε επιφυλακή καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου όπως επισήμαναν στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. Αυξημένα θα είναι τα μέτρα ασφαλείας και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας που θα γίνουν αντίστοιχες κινητοποιήσεις.
Για το πρωί του Σαββάτου έχει ήδη προγραμματιστεί κινητοποίηση στις 12:00 στα Προπύλαια ενώ αναμένεται να ανακοινωθούν και απογευματινές διαδηλώσεις σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 21/04
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ