Thumbnail
Του Γιώργου Τρούλη

Θέμα: «Παραίτηση από το Γενικό Συμβούλιο της ΑΔΕΔΥ»

Η εκπροσώπηση των συναδέλφων μας στη διοίκηση του συνδικαλιστικού κινήματος αποτελεί αφενός ευθύνη και χρέος όσων εκλέγονται κι από την άλλη οριοθετείται και κρίνεται με τους όρους που έχει συναφθεί. Για εμένα προσωπικά αλλά και για την Ανεξάρτητη Ενωτική Εκ-κίνηση Δημοσίων Υπαλλήλων αποτελεί επίσης, ιδιαίτερα στο επίπεδο του τριτοβάθμιου συνδικαλιστικού οργάνου μας (ΑΔΕΔΥ), και μια συλλογική διαδικασία.

Τηρώντας τις αρχές και τις αξίες που πρεσβεύει ο ανεξάρτητος χώρος, πορεύθηκα στα πλαίσια του ΓΣ της ΑΔΕΔΥ με την προοπτική της σύναψης ευρύτερων συνεργασιών, των υγιών, προοδευτικών και αντιμνημονιακών δυνάμεων, στο επίπεδο της συγκρότησης του προεδρείου του Γενικού Συμβουλίου και στο επίπεδο των προγραμμάτων δράσης, αλλά πάνω από όλα στη σύναψη συνεργασιών που θα διαμορφώσουν ένα διαφορετικό τοπίο στο συνδικαλιστικό κίνημα που έχει ανάγκη η κοινωνία μας σήμερα, πέρα από κομματικές εξαρτήσεις και εναγκαλισμούς.

Στα πλαίσια αυτά, συνεπής στην αρχική μας δέσμευση για εναλλαγή θητειών (ετήσιας διάρκειας) στην εκπροσώπησή μας στο Γενικό Συμβούλιο της ΑΔΕΔΥ, και στην προσπάθεια ανασυγκρότησης του συνδικαλιστικού κινήματος με την ανάδειξη νέων ανθρώπων στις θέσεις ευθύνης, καταθέτω την παραίτησης μου στον πρόεδρο του Γενικού Συμβουλίου. Η κίνησή μας και προσωπικά θεωρούμε ότι στις θέσεις αυτές χρειάζεται συνεχή ανανέωση με νέα πρόσωπα και αντιλήψεις. Οι θέσεις αυτές, του συνδικαλιστικού κινήματος, δεν ανήκουν σε κανέναν προσωπικά ανήκουν στους συναδέλφους μας!!!

Εύχομαι καλή συνέχεια και καλή δύναμη στο έργο που ξεκινήσαμε.

Με εκτίμηση και συναδελφικούς χαιρετισμούς

Γιώργος Τρούλης


Γιώργος Τρούλης          Ρέθυμνο 15 / 12/ 2014

Γενικός Σύμβουλος ΑΔΕΔΥ

Mail: [email protected]

Τηλ. 6936841955

 Προς:

 - Πρόεδρο Γενικού Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ

   κ. Σπύρο Παπασπύρο

        Κοινοποίηση:

    - Μέλη της Ε.Ε. και του Γενικού Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ

   - Όλους τους συναδέλφους μου

                       

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 19/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ipourgeio_paideias.jpg
Εντοπίστηκαν λάθη στους πίνακες κατανομής των 3.278 θέσεων στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση - Μετά τις διορθώσεις πάνε για ΦΕΚ
Με την ολοκλήρωση των διορθώσεων θα υπογραφούν από τον υπουργό και την υφυπουργό Παιδείας και θα σταλούν στο Εθνικό Τυπογραφείο προς δημοσίευση.
Εντοπίστηκαν λάθη στους πίνακες κατανομής των 3.278 θέσεων στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση - Μετά τις διορθώσεις πάνε για ΦΕΚ