Thumbnail
Ενημέρωση

Σοβαρά επεισόδια σε μία ακόμα συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας, με αντικείμενο το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ, έλαβαν χώρα το απόγευμα της χθεσινής μέρας, στον χώρο του 3ου Γυμνασίου Νέας Φιλαδέλφειας.

Το δημοτικό συμβούλιο ξεκίνησε για μια ακόμη φορά σε μια ατμόσφαιρα τρόμου, καθώς στη συνεδρίαση έδωσαν το «παρών» περίπου 200 οπαδοί της ΑΕΚ, οι οποίοι όρθιοι και σκαρφαλωμένοι στις καρέκλες, φώναζαν συνθήματα κατά του δημάρχου Άρη Βασιλόπουλου. Μεταξύ των συνθημάτων που ακούστηκαν ήταν  τα εξής: «Βασιλόπουλε, μαλάκα καραγκιόζη» και «ΑΕΚ γ..ώ το άλσος όλο και του δήμαρχου τον κ..ο».

Οι φερόμενοι ως οπαδοί της ΑΕΚ άρχισαν να βρίζουν και να πετάνε αντικείμενα στην αίθουσα με αποτέλεσμα η αστυνομία να εκκενώσει την αίθουσα.

Λίγη ώρα αργότερα, η συνεδρίαση ξανάρχισε, με την αίθουσα να έχει εκκενωθεί και υπό την παρουσία αστυνομικών δυνάμεων.

Επεισόδια στο δημοτικό συμβούλιο Ν. Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας

Θυμίζουμε πως την περασμένη εβδομάδα  Περίπου 50 οπαδοί προπηλάκισαν και χτύπησαν δημότες και δημοτικούς συμβούλους. Το αποτέλεσμα ήταν να μεταφερθούν σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, πέντε άτομα: ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γ. Πάνος, τρεις δημοτικοί σύμβουλοι και ένας δημότης, σύμβουλος του δημάρχου.

Όπως δήλωσε Στο Κόκκινο ο δήμαρχος, Άρης Βασιλόπουλος, οι οπαδοί προέβησαν σε βανδαλισμούς και διέκοψαν βίαια τη συνεδρίαση ζητώντας να συζητηθεί το θέμα του γηπέδου, το οποίο δεν περιλαμβανόταν στην ημερήσια διάταξη.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 19/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

aupnia-ypnos.jpg
«Διαζύγιο ύπνου»: Γιατί γίνεται όλο και πιο δημοφιλές στα ζευγάρια
Aνακαλύφθηκε ότι οι άνδρες είναι πιο πιθανό να πάρουν τον καναπέ ή τον ξενώνα, ενώ μόνο το 25 τοις εκατό των γυναικών που συμμετείχαν στην έρευνα...
«Διαζύγιο ύπνου»: Γιατί γίνεται όλο και πιο δημοφιλές στα ζευγάρια