Thumbnail
Το πρώτο crash test για την κυβέρνηση

Την πρώτη του συνάντηση με αξιωματούχο της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα έχει αύριο ο Αλέξης Τσίπρας. Την Πέμπτης και ώρα 15:00 θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σούλτς, με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου.

"Προσβλέπω στη στενή συνεργασία με τον πρωθυπουργό Τσίπρα" τόνισε, εκφράζοντας τα συγχαρητήριά του για την «ιστορική νίκη» του ΣΥΡΙΖΑ, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς.

«Πρόκειται για κορυφαία αλλαγή στην Ελλάδα που θα έχει αντίκτυπο στην Ευρώπη», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο κ. Σουλτς και σημειώνει ότι ο νέος πρωθυπουργός της Ελλάδας έλεγε κατά την προεκλογική περίοδο ότι σκοπεύει να συζητήσει θέματα που σχετίζονται με το μνημόνιο και με την τρόικα.

«Προσβλέπουμε να τα συζητήσουμε μαζί του», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Μ. Σουλτς, προσθέτοντας ότι το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο είναι ανοιχτό σε κάθε συζήτηση.

Σημειώνει, ωστόσο ότι οι διαπραγματεύσεις πρέπει να βασιστούν σε αμοιβαίο σεβασμό και σε εμπιστοσύνη και υπογραμμίζει ότι θα είναι σημαντικό να μείνουμε προσηλωμένοι στις συμφωνίες που έγιναν για να σταθεροποιηθεί η χώρα και η Ε.Ε.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 19/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

aupnia-ypnos.jpg
«Διαζύγιο ύπνου»: Γιατί γίνεται όλο και πιο δημοφιλές στα ζευγάρια
Aνακαλύφθηκε ότι οι άνδρες είναι πιο πιθανό να πάρουν τον καναπέ ή τον ξενώνα, ενώ μόνο το 25 τοις εκατό των γυναικών που συμμετείχαν στην έρευνα...
«Διαζύγιο ύπνου»: Γιατί γίνεται όλο και πιο δημοφιλές στα ζευγάρια