Thumbnail
Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά τις 13.00 στην περιοχή του Βύρωνα. Όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες πρώτα πέταξε το μωρό από την ταράτσα ο 26χρονος θείος του και ύστερα έπεσε και ο ίδιος στο κενό..

Ο άνδρας που έπεσε από την ταράτσα πολυκατοικίας στην οδό Μεσολογγίου στον Βύρωνα, χαροπαλευέι ενώ το 4 μηνών κοριτσάκι είναι νεκρό. Ο άνδρας είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο θείος του βρέφους και είναι 26χρονών.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό και το κοριτσάκι στο Παίδων  σε σοβαρή κατάσταση, ωστόσο, πριν από λίγη ώρα άφησε την τελευταία του πνοή

Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στο Newsit ότι τον είδε από απέναντι, πρώτα να πετά το μωρό και στην συνέχεια να πέφτει και ο ίδιος στο κενό.

"Πρώτα πέταξε το παιδί και μετά πήδηξε αυτός. Τον είδα από απέναντι. Αυτός έσπασε τα πόδια του. Μίλησα μαζί του και έλεγε ότι το μωρό της αδελφής του"

Σε δηλώσεις τους στο protothema.gr, αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι ο άντρας είναι περίπου 26 ετών και πως αμέσως μετά την πτώση, προσπάθησε να σηκωθεί και να πλησιάσει το μωρό, που είχε πέσει σε ένα παρκάκι, κάτω από την πολυκατοικία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα ενημερώθηκε πριν από λίγη ώρα για το περιστατικό και βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, αφού όπως είπε στις αρχές γνώριζε ότι ο αδερφός της αντιμετώπιζε λίγα ψυχολογικά προβλήματα, αλλά δεν πίστευε πως θα έφτανε ποτέ σε αυτό το σημείο. 

Συμπλήρωσε στην Carrefour τα στοιχεία σου και κέρδισε δωροεπιταγή 200€

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 19/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα