Thumbnail
ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Λίμνη Ιωαννίνων

Το επίσημο πόρισμα της νεκροψίας-νεκροτομής στην σορό του Βαγγέλη Γιακουμάκη αναμένεται εντός της ημέρας. Σύμφωνα με πληροφορίες  για τις οποίες η ΝΕΡΙΤ επικαλέστηκε αστυνομικές πηγές, στη σορό του άτυχου 20χρονου φοιτητή από την Κρήτη, βρέθηκε ένα σημάδι που παραπέμπει σε τομή με μαχαίρι εσωτερικά στο δεξιό καρπό.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 20χρονος φοιτητής ήταν αριστερόχειρας

Η σορός του Βαγγέλη Γιακουμάκη βρέθηκε σε κοντινό μέρος με τη γαλακτομική σχολή 

Το γεγονός της ανακάλυψης του πτώματος του Γιακουμάκη σημαίνει μία νέα σειρά ανακρίσεων και επανεξέτασης των μαρτυριών.

Κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ. αλλά και... ο ειδικός ερευνητής Γιώργος Τσουκάλης βρίσκονται στο σημείο και καταγράφουν και την παραμικρή λεπτομέρεια που θα μπορούσε να φωτίσει κάποια πτυχή σχετικά με την ταυτοποίηση του πτώματος και τις συνθήκς που αυτό βρέθηκε στο συγκεκριμένο σημείο.

 

Δείτε το βίντεο του MEGA:



Αποκάλυψη-ΣΟΚ για τον Γιακουμάκη: Αστυνομικοί είχαν περάσει από το σημείο ξανά, χωρίς να τον εντοπίσουν

Ο πρώην αστυνομικός διευθυντής Ιωαννίνων κ. Τρομπούκης σχετικά με την εύρεση της σορού του Βαγγέλη Γιακουμάκη, δήλωσε πως:  «Στο σημείο αυτό δεν μπορούσε ανθρώπινο μάτι να εντοπίσει τον Βαγγέλη»

 
Όπως λέει στο protothema.gr o εντοπισμός του νεαρού ήταν αδύνατο να γίνει με ανθρώπινο μάτι διότι το σημείο που εντοπίστηκε ήταν δύσβατο: «Δεν ήταν εύκολο να το δει μάτι άνθρωπου, θα μπορούσε να έχει μόνο εντοπιστεί από τα εκπαιδευμένα σκυλιά τα οποία όμως μάλλον δεν είναι και τόσο εκπαιδευμένα για τέτοιους είδους έρευνες. Έχω να απευθύνω ένα πολύ σημαντικό ερώτημα: "γιατί ο Βαγγέλης δεν απευθύνθηκε εκεί πού έπρεπε". Σε κάποιον δικό του άνθρωπο αφού είχε σημαντικά προβλήματα. Ναι, η αστυνομία έπρεπε να τον είχε βρει. Μαζί μας ήταν και η ΕΜΑΚ και ειδικά τμήματα. Δεν τα καταφέραμε. Είχα διατάξει προσωπικά να πάρουν πόντο - πόντο το ρέμα, δεν βρήκαμε τίποτα. Ούτε τα εκπαιδευμένα σκυλιά είχαν καταφέρει κάτι να εντοπίσουν. Τα σκυλιά της αστυνομίας αποδείχτηκε ότι ήταν ακατάλληλα τελικά, δεν εντόπισαν τίποτα απολύτως, στο σημείο αυτό δε μπορούσε ανθρώπινο μάτι να εντοπίσει το Βαγγέλη», λέει.

 

Πηγή φωτογραφιών: epirusgate.blogspot.gr, epiruspost.gr

Συμπλήρωσε το newsletter της Carrefour και κέρδισε δωροεπιταγή 200€


9:00 π.μ.Σε κατάσταση σοκ η οικογένεια του άτυχου Βαγγέλη η οποία ενημερώθηκε μόλις βρέθηκε το πτώμα. Φέρεται μάλιστα ότι στο σημείο έσπευσε ο θείος του Γιακουμάκη ο οποίος αναγνώρισε το πτώμα.

Δίπλα από το παιδί βρέθηκε ένα μαχαίρι και θα δείξει αν το παιδί έκοψε τις φλέβες του, δηλαδή πρέπει να περιμένουμε να φτάσει ο ιατροδικαστής και να βγάλει ανακοίνωση για να μάθουμε τις ακριβείς αιτίες του θανάτου του Γιακουμάκη.
Πιθανόν ο νέος να προχώρησε ως εκεί, μέρος που απέχει μόλις 2,5 χιλιομετρα από τη σχολή του. Η σορός ρέθηκε από την πλευρά της γαλακτοκομικής και αλήθεια πως δεν τον βρήκαν τόσο κοντά; αρχίζουν να αναδύονται τα ερωτήματα για το πως έγινε η έρευνα.
Το σημείο δεν είναι δύσβατο, μέρος που πήγαίνουν για jogging και εύκολα προσβάσιμο.
Είχε προγραμματιστεί να σαρώσουν όλη την περιοχή αλλά δεν τους επετράπη για να μη θεωρηθεί γιατί υποσκάπτουν τις αστυνομικές έρευνες;
Δύο εθελοντές δύτες βούτηξαν στη λίμνη πριν λίγες ημέρες για να δουν αν είναι εκεί ο άτυχος Βαγγέλης, όλη όμως η λίμνη είναι βούρκος και δεν βλέπεις στα δύο μέτρα.


8.30 π, Συνεχής ενημέρωση εν αναμονή του πορίσματος του ιατροδικαστή για το νέο άνθρωπο, αν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια ή αυτοκτονία.

Οι εξελίξεις τρέχουν γιατί πριν λίγη ώρα βρέθηκε σορός στις όχθες της λίμνης των Ιωαννίνων

Σήμερα το πρωί βρέθηκε ένα πτώμα νέου άντρα στη Λίμνη των Ιωαννίνων. 

Ο διευθυντής της αστυνομίας Ιωαννίνων αναφέρει ότι ο νέος άνθρωπος πιθανόν είναι ο εξαφανισμένος Βαγγέλης Γιακουμάκης. Το πτώμα είναι κοντά στην ηλικία του Γιακουμάκη, και φοράει την ίδια μπλούζε με αυτή που φορούσε ο νεαρός την ημέρα που εξαφανίστηκε.

Ακόμη δεν έχει πάει ιατροδικαστής στο σημείο αλλά δεν υπάρχει άλλη εξαφάνιση στην περιοχή και ο νέος άνθρωπος φοράει την ίδια μπλουζα με την οποία εξαφανίστηκε ο Γιακουμάκης.

Τη σορό, η οποία είναι σε προχωρημένη σήψη βρήκε ένα νεαρό ζευγάρι που έκανε βόλτα με το αυτοκίνητο στην περιοχή,

Από στιγμή σε στιγμή αναμένεται νέα ανακοίνωση . 

Συμπλήρωσε το newsletter της Carrefour και κέρδισε δωροεπιταγή 200€

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 19/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

aupnia-ypnos.jpg
«Διαζύγιο ύπνου»: Γιατί γίνεται όλο και πιο δημοφιλές στα ζευγάρια
Aνακαλύφθηκε ότι οι άνδρες είναι πιο πιθανό να πάρουν τον καναπέ ή τον ξενώνα, ενώ μόνο το 25 τοις εκατό των γυναικών που συμμετείχαν στην έρευνα...
«Διαζύγιο ύπνου»: Γιατί γίνεται όλο και πιο δημοφιλές στα ζευγάρια