Thumbnail
Σοκαριστικές αποκαλύψεις

Απίστευτο περιστατικό  με τις «αποκαλύψεις» στις οποίες προέβη για την υπόθεση της μικρής Άννυς σε τηλεοπτικές εκπομπές το πρωί μία γυναίκα που ισχυριζόταν πως ήταν ψυχίατρος του ΟΚΑΝΑ. Ο Οργανισμός με ανακοίνωσή του γνωστοποιεί πως η γυναίκα αυτή δεν έχει καμία σχέση με τον ΟΚΑΝΑ!

Ο ΟΚΑΝΑ υποστηρίζει μάλιστα πως οι γονείς της 4χρονης δεν είχαν ποτέ απευθυνθεί στον Οργανισμό, ενώ το όνομα που έδωσε η εν λόγω γυναίκα δεν υπάρχει πουθενά στους ιατρικούς συλλόγους Αθήνας ή Πειραιά.

Η ανακοίνωση του ΟΚΑΝΑ αναφέρει τα εξής:

«Σε συνέχεια της δημόσιας αναστάτωσης που προκλήθηκε σήμερα μετά από δηλώσεις κάποιας κυρίας σε τηλεοπτικά κανάλια ότι ως ψυχίατρος του ΟΚΑΝΑ παρακολουθούσε τους γονείς της Άννυ Μπορισόβα και μετά από ενδελεχή έρευνα που διενήργησε ο Οργανισμός, σας ενημερώνουμε ότι:

Στο ανθρώπινο δυναμικό του ΟΚΑΝΑ δεν υπάρχει ούτε υπήρξε ποτέ εργαζόμενη οποιασδήποτε ειδικότητας με το όνομα Μαρία Καλογεροπούλου. Από τον ΟΚΑΝΑ τηλεφωνικά αναζητήθηκε αλλά δεν βρέθηκε να υπάρχει το όνομα της κας Μαρίας Καλογεροπούλου ούτε στους Ιατρικούς Συλλόγους Αθήνας ή Πειραιά.

Από τα αρχεία του θεραπευτικού προγράμματος υποκατάστασης του ΟΚΑΝΑ δεν βρέθηκε να είναι μέλη ούτε ο πατέρας Στανισλάβ Μπακαρτζίεφ ούτε η μητέρα Ντιμιτρίνα Μπορισόβα. Ούτε βρέθηκαν αιτήσεις τους σε αναμονή για ένταξη στο πρόγραμμα υποκατάστασης. Τα ονόματά τους δεν βρέθηκαν, επίσης, σε κανένα αρχείο κάποιας άλλης δομής ή υπηρεσίας του Οργανισμού.

Ο ΟΚΑΝΑ θεωρεί ότι τόσο επώδυνα περιστατικά, όπως η περίπτωση της Άννυ, που συνδέονται με έντονη δημόσια συναισθηματική φόρτιση, θα πρέπει αντιμετωπίζονται με πολλή προσοχή και ευαισθησία από όλες τις πλευρές και να αξιολογούνται η αξιοπιστία και η εγκυρότητα των πηγών, από τις οποίες αντλούνται όσες πληροφορίες έρχονται στη δημοσιότητα σχετικές ή μη».

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στο Carrefour και κέρδισε 200 ευρώ

Τι έλεγε η δήθεν ψυχίατρος για την μικρή Άννυ

Από το πρωί η δήθεν ψυχίατρος Μαρία Καλογεροπούλου ανέφερε πως ως ψυχίατρος του ΟΚΑΝΑ ζήτησε να αφαιρεθεί η επιμέλεια από τους γονείς και οι Αρχές την αγνοούσαν. 

Στην "Κοινωνία Ώρα MEGA" υπογράμμισε ότι τρία χρόνια είχε ορίσει το κράτος να παρακολουθεί εκείνη το ζευγάρι και όπως είπε έκανε τέσσερις καταγγελίες να γίνει άρση κηδεμονίας και να παραμείνει το παιδί στη γιαγιά και τον παππού, χωρίς όμως να αυτό να προκαλέσει την παρέμβαση του εισαγγελέα ενδοοικογενειακής βία

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 19/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

elas-peripoliko
Ηράκλειο: Ταυτοποιήθηκαν δύο από τους δράστες που ξυλοκόπησαν οικογένεια τουριστών σε μπαρ
Κρητικοί νταήδες ξυλοκόπησαν οικογένεια - Αναγνωρίστηκαν οι δύο από την θερμόαιμη παρέα
Ηράκλειο: Ταυτοποιήθηκαν δύο από τους δράστες που ξυλοκόπησαν οικογένεια τουριστών σε μπαρ